anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, marraskuuta 20, 2015

Hyviä uutisia, siis

Vähän paremmin/nopeammin toteutuu nyt tämä painonpudotus, kuin mitä risperdalin aikana. Aamupaino oli jo koko vuoden alhaisin, eli 114,5 kiloa. Toukokuusta vielä viimeaikoihin tuo oli 117, vaikka liikuin kovasti koko kesän.
Lopullinen tavoite on 66 kg, mutta kai 10kg pudotus on tavoite ykkönen. Jos syön 1000 kaloria vähemmän 49 viikkoa, niin olisin sitten kai jo normipainossa... ei kuulosta kovin terveeltä, mutta kai sillä voi aloittaa.
Eilen oli kovasti vielä nälkä, ja söimme puoliksi suklaalevyn, sekä ostin jotain maalaissipsejä. Söimme lankkuperunoita ja cheddar poppiksia. Aamuisin menee siis puuro, ja siihen lisäksi jokin banaani tai omena tms välipalaa. Jos on leipää, niin laitan tuorejuustoa päälle.
Tupakointi on siirtynyt sähkötupakiksi eli vapotteluun. Aftakaan ei ole enää niin paha, mistä lie tuli höyryttelystä tai muuten.
Ehkä mun aineenvaihdunta on nyt palautunut normaaliksi. Unetkaan ei ole enää niin sekavia kuin ennen! Ja olen pirteämpi, en ole niin flegmaattisen väsynyt koko aikaa.
Voisin kokeilla jotain kuntoutuskurssiakin Nekalassa, tai ainakin olen menossa sinne joulukuun alulla pariksi päiväksi kokeilemaan mitä niiden kurssi on. Siellä on kuulemma peruskoulusta päässeitä teinejä, ja voisin olla sinne liian kokenut elämässä. Mutta kai mä vielä menisin parikymppisestä :o
Jos ei onnaa ne opiskelut, niin sitten katsotaan muuta. Ilmoittelen kelaankin sitten, kun mut on hyväksytty jonnekin. Ja onhan mulla tässä lääkäriaikaa. Ihana kun ei ole kerran vuodessa joku lyhyt tapaaminen, vaan ne seurailee kanssa siellä liikkuvassa psykiatriassa. Lääkärinvaihdos oli mulle lottovoitto.
Ei kai tässä muuta... mustaa mekkoa päälle ja surujuhliin taas... huomennakin on jotain kappelihommia, tiätteks. Että on se vain vaikeaa kun ihmiset jättää tän maailman, vaikka oisi meitä 7.3 biljoonaa/triljoonaa ainakin. Ja joka hetki kuolee lapsia nälkään, mutta se on voi voi! Mulle sanoi joku etelä-afrikkalainen, että heillä on uima-altaita ja ilmainen koulutus... Tuleehan minun viinikin useimmiten sieltä, mutta kai se on vaan niin erilaista eri alueilla, mene ja tiedä siitä sitten... miten pahasti siellä on asiat?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti