anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, marraskuuta 01, 2015

Hitsi vie ja saatana kutsuu

Mitenköhän mä voisin jotenkin käyttää netissäolo aikani hyödyllisesti? Kuuntelisiko sydäntä vai järkeä.
Oompa lompatkin kertoo, että saa älykkyysosamäärän 3, jos ei lue kirjoja. Siis ne Jali ja suklaatehdas minionit.
Tein eilen jonkun oikopolku.fi tms testin, missä sain 99% oikein vastauksista englanninkielestä. Kun keksisi hyödyntää sitä jotenkin. Pelasin Trivial Pursuitiakin iPhonella, ja sain oikein melkein kaikki, vaikka mietinkin pari sekuntia enemmän mitä toinen. Oisko mulla sitten yleistietoa...
Jos ei kysy, niin ei saa kyllä tietoa vastauksiinsakaan...
Eli pitäisi nyt jotenkin järkevästi googletella tätä juttua, tai kysyä vaikka Quorassa...
Kai tässä pitäisi antaa jotakin vinkkejäkin. Jos kertoisin itselleni, niin 1) Lakkaa hukkaamasta aikaa siihen yhteen facebook peliin, johon kirjaudut melkein päivittäin.
Mutta tuo on nyt melko mahdotonta, kun olen jo pari vuotta varmaan keräillyt sinne kaikkea, ja olenkin vasta 45 tasolla.
Turha kertoa liikkumaan enemmän, koska tässä vaiheessa on aloitettava varsin pienestä. Joku pilates ja venyttely tms antaisi hieman enemmän tuntemusta, miten olla omassa kehossa. Juurikin mainostettiin erästä 118 kiloista naista, joka harrastaa tankotanssia ja pystyy seisomään päällään ihan yoogisti.
Mutta pitäisi kai kirjoitella jotakin kirjeitäkin... Sitten kun on saanut aikaa tehdä ne, niin sitten ei olekaan enää elämällä mitään tarkoitusta heh.
Kaikki loppuu aikanaan, varsinkin jos se on jotain hyvää-
ja halvimmat huvit olisi varmaan niitä parhaita-
Mulla oli varmaan joku niskakipu tai muu stressitilanne aamulla päällä, niin voisi ottaa hetken aikaa ja värittää värityskuvia aikuisille... mutta kun en jaksa aloittaa tuotakaan. Tuskin menisi kauaa mihinkään, eikä tänään ole televisiossakaan mitään katsottavaa kaiketi.
Ostin muuten laventelinkukkia ruohonjuuresta, ja niistä voisi tehdä teetä kun ne on nyt vähän tuoreempia/tai sitten limonaatia... pinkkiä tulee siitä kun laittaa sitruuna...
Elämä olisi täynnä kaikkia pieniä iloja, mutta mitä kun ei ole sellainen ainaisen hyvän olon ja nautinnon perässä juoksija.

Movember muutes vissiin alkoi tänään. Pitäisi käydä rekisteröitymässä sinne, jos vaikka siinä olisi mitään ideaa sivuilla, on niillä ainakin joku kuukauden liikkumis teema!? Joka päivä jotakin.
Mä olen tänään kävellyt noin 5000 askelta kaupungilla.
Kaikki portaalit hyökättiin kyllä takaisin sinisille heti. Ei kellään ole mitään omia ajatuksia... kaikkien täytyy olla joku vitun sininen Tampereella. Miksi, koska vastarintahan on turhaa.
En mä erityisemmin ole vihreän värin suosija, mutta on se ainakin maanläheinen väri ja rahan, ja ööh.

Mieluummin vain olisi ja kuolisi tylsyyteen kuin aloittaisi mitään. Ei se taida olla laiskuutta... jos se on vaikka hefereenistä. En mä kyllä tuijottele tyhjyyteen, tai nuku oudoissa asennoissa, tai no viime vuonna tuli kyllä se noidannuoli kun olin nukkunutkin ihme asennossa kuulemma.

Jos olen hajamielinen, niin suunnittelen yleensä jotakin tylsää esim. siivousta. Ja toisaalta monia asia menee jo niin automaattisesti, kun on tähän ikään joutanut, ettei tarvitse enää käyttää niin paljon henkistä ponnistelua.
Kuulemma paras ikä laihtua on 28v...  ainakin jonkun muutaman vuotta vanhan tutkimuksen mukaan jo.
No mutta ei kai tässä auta unelmoida, jos mulla nyt niitä unelmia on... Miten aina jääkin kaikki aina kesken? Mulla on kyllä kykyä prosessoida paljon tietoa, mutta luulisi että siihen vaikuttaa mun harvinainen persoonallisuustyyppi. Persoonakin on vain niin psyykkis- fyysis- sosiaalista että huh.

Tykkään psykologiasta, mutta en silloin, kun mun pitäisi olla psykologeja pätevämpi itse. Ja kun nuo tiedot jossain tuolla *osoittaa tietokoneeseen päin* on vain olettamusta ja valhetta, ja mä en saa silloin edes tehdä töitä. Se ei ole minun paikkani, kuten joskus sanoi eräs hoitaja vanhainkodissa ^x^
Olihan se shokki juu, enkä mä skitsofreeninen ole avoimesti muutenkaan, ellei se jotenkin hyödyttäisi minua. Kaipa tuon tietää jo suuri osa, tai ainakin näistä mun lääkityksistä ja mitä lie.
Erilaistumaton.
Eli mulla on vähän kaikenlaista eri oiretta. Freudkin sanoi, ellei pysty rakastamaan työtä, olisi hullu...
Työ ollen esim. sängystä nousemiset sun muutkin voi olla.
Olenhan mä ihan hullusti tehnytkin töitä. Oli mulla omia rahoja siellä vaihto-oppilasvuonna. Ja sitten oli säästöjä... nykyään osaan säästää vain velkoja. Mulle tuli joku maksukehotuskin tuossa, mutta miksi NettiPostiin. En mä sieltä osaa näitä juttuja samaan aikaan maksaa. Miksei olisi vain normisti s.postiin... enivei...
Olisi pitänyt ottaa aikaa, kauan sitä oikein kirjoittaa. 7 biisiä ehkäpä vk.comista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti