anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, marraskuuta 22, 2015

En ansaitse olla surullinen?

Oon melko varma, että selviän laskuista jotenkin. Saatiin ostettua koiranruokaa ja vessapaperiakin, ja maksoin naapurille kympin mentholi nesteestä vapottimeen.
Kaikki on siis oikein hyvin, voitte jatkaa rakastamistani.
Pientä vikaa löytyy aina kaikesta, mutta ei anna häiritä sen itseään?
Lenkitin koiraa reilun vartin ja mentiin aika nopeasti ainakin jalat meni toisen eteen, enkä edes liukastellut. Otin sen kakat pussiin ja heitin roskiin, muutenkaan ei tullut kylmä, mutta kyllä tuossa hikipisara jos toinenkin valuu kun pääsee kotiin ja rillit menee huuruun.

Eilen hyväksyin läheisen ihmisen kuoleman ja kuoleman ylipäätään, kun pääsi multiin. Muistan kun joskus näin unia missä kuolin, esim. tipuin avaruudesta alas kohti maata ja syleilin maanpintaa kun hajosin tuhannen valonsirpaleeksi... maapallo oli jo tuhoutunut ihmisten toimesta.

Nähtiin hoitokoiramme omistajia eilen cittarissa, näytettiin meidän upouusi adventtikalenteri for dogs. Varmaan olisi ollut heittää sitä 5,9egee, mutta mutta. Parempi niin.

Pitäisi laittaa tesoman suuntaan viestiä, että voitaisi tulla 4-5 välissä hakemaan tippiä jotka kyseinen tuntematon vapottaja tuttavuus minulle lupasi.

Paino vissiin sama mitä uudenvuoden alussa näköjään ja samat veisutkin. Mutta vyötäröltä on lähtenyt senttejä runsain mitoin. Nyt enää metri ja rapiat ympärysmittaa :/
Kyllä kyllä, mutta mietitään nyt ensin vaihteeksi mitä kirjoittaisin vai lopettaisinko jo, eli kyllä kyllä... tuota ja noin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti