anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, marraskuuta 10, 2015

Ei sen huonompaa, että jotain parempaakin

Jos mä päivitän mun blogisivun, se luulee että meitä on kaksi paikallaolijaa. Yyh, olen surullinen henkilö. Ei täällä ketään käy google botin lisäksi...
Kirjeen sain tänään k-kamulta. Tuli Kiinastakin musta huulipuna. Ei matta tai muuten mustan musta tönkkö, vaan hivahtaa enemmän punaiseen.

Hain mä johonkin koulutukseenkin...
Olen tällainen yksiosainen haalari päällä. Mun farkut on ties missä. Jätin taskuun milkywayn yhden, kun käytiin kaupassa, ja se suli mössöksi.

Syötiin aamulla taas puroa, ja vedin mä lautasellisen hedelmiäkin. Ei ainakaan tähän mennessä ole mitään saavuttanut tänään.
Eilen illalla oli niin tylsää, että menin nukkumaan puoli 8, eli nukuin yli 12 tuntia, mutta ainakin olen nyt oikein hereillä. Kauneusunet kun tuli otettua.
Jaloissa pyörii vieläkin yksi halloween ilmapallo.
Käveltiin eilen postille, ja oltiin ainakin tunti paikalla kun yhtä humalaista tultiin hakemaan ihan koulun vierestä poliisiautolla, kun se oli ihan sekaisin. Saivatpahan kylällä jotain puheenaihetta hänestä.
Eilen söin hernekeittoa... juuri sopiva ruoka tällaiselle ilmalle, eikä niitä meillä olekaan kuin 15 purkkia nurkissa... sinappia kyllä kuluu, heh.

Mitähän sitä duunaisi tänään?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti