anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, lokakuuta 26, 2015

Pitäisi jaksella henkisesti eli ulkoisesti

Mieheke pääsee arkkua kantamaan. Nähtiin molemmat se vielä teholla elossa aamua ennen kun sydän petti. Hän puhuikin minulle. Selvästi yritti skarpata. Sen vaimo silitteli sitä olkapäästä koko ajan... Mahanpeitteissä nestettä, hengitysvaikeuksia, kaikki ne lääkkeet ja maksakaan ei kestänyt. Silti se oli ihan järkevä. Antoi periksi lopulta, vaikka mun mielestä se ei kuolisi koskaan.
En ole vielä oikein itkenytkään. Ehkä hautajaisissa itken silmät päästäni.
Joko mun lääkkeet latistaa mun tunteita ihan helvetisti tai muuta.
Lihoin melkein kolme kiloa takaisin varmaan. En mä mitään erikoista ole syönyt edes. Tänään otin 3 tunnin päikkärit, vein koiraa ulos kun mieheke on vatsataudissa.
Äsken otin pitkän suihkun... Laitoin naamaan yövoidetta, kantapäihin rasvaa, siistin kulmakarvoja.
Kohta varmaankin taas nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti