anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, lokakuuta 28, 2015

Miks varte te siinä ootte

Enää puuttuu listasta 15 kirjaa, mitkä pitäisi listata suosituksena swappikamulle, siis ennen ensi viikon maanantaina lähteä täältä tuo lista usaan.
Päätä alkaa taas särkeä, vaikka olen syönyt ja juonut ja ties mitä tehnyt "oikein". Kai mun tarvisi ottaa jo kolmas panadoli parin päivän sisään... kaikki päivän tupakit on poltettu jo eli kokonainen aski. Täytyisi sekin lopettaa, mutta onneksi olen mielenterveyskuntoutuja, niin se kuulemma rauhoittaa minua. No mutta se siittä hevonpeestä.
Mulla on nenänpielessä jokin ihottuma taas. Eikä se kyllä lähde millään tavallisella voiteella. Kun muistaisi mitä viimeksi käytin.
Jos koittaisi olla menemättä aikaisin nukkumaan, koska en pääse edes ylös tai herään taas yöllä, koska nukun liikaa eikä se ole terveellistä. Alaselkäkipuja alkaa jo olla, kun seisoskelin tänään 45min. Muutenkaan se tuskin on terveellistä, vaikka tuskin mulle mitään makuuhaavoja tulee...
Painan huomenna varmaan 120kg, kun olen syönyt tänään melko tarmolla. Käytiin hakemassa ruoka-avustusta, ja söin heti 3-4 valkosuklaadonitsia, muutaman suklaavanukkaan, ison purkin rahkaa/jogurttia, ja sitten päivälliseksi kaksi leivitettyä sianlihapihviä nuudeleilla, ym ym juustosämpylöitä... Se taitaa olla tälle keholle liikaa, kun se tappelee saadakseen jokaisen kalorin vararavinnoksi... tyhmä keho. En jaksa odottaa, että risperdalin vaikutus todella loppuu, koska se on nyt mennyt 5vk välein pienin annos... ja ensi viikon maanantaista se jää pois, pitkävaikutteinen jutska jutska kuulemma.
Käsi tuoksuu vieläkin kloorille. Oisi voinut toki touhuta kertakäyttöhanskat kädessä... no, sellaiset ajatukset uppoaa nopeasti pois mielestä eiku.
Mun ajatukset on välillä tosi outoja... siis on ollut nyt muutamia vuosia ainakin. Joskus sanonkin niitä ääneen, ja joku ihmettelee taas mitäköhän mä taas tarkoitan. Siis löyhästi voi ehkä tajuta mistä mun looginen päättely on tullut. Eikä se ole seksuaalistakaan kylläkään esim. mutta unohdan ne mahdollisimman pian, koska tunnistan ne. Ihan kuin ne olisi jotain satunnaista unitoimintaa...ja unissanihan mä höpötän jotain mistä ei saa selvää siitäkään.
Mieluusti puhuisin kaikkea ja olisin saanut tänään aikaan jotakin tuohon meidän tuleviin halloween bileitä varten, mutta sitten en jaksanut lähteä esim. kanahäkille katsomaan mitä kauhukamaa mulla on sinne varastoitu tai viemään pahveja roskiin... mutta muuten kiinnosti... voi olla, että tuolla on omia suunnitelmiaankin, ja esim. mennään hakemaan riisisuklaa tarvikkeita huomenna tms.... alkoholit perjantaina. Ja sitten se käy saunassa jonkun kaverin luona illalla?? Kuuntelisi vain ja istahtaisi pasianssin ja äänikirjojen ääreen... ja sitten se on ihan koukuttunut ingressiin, mitä aloin pelata... se on kohta mua edeltävällä tasolla. Puhuu sotivansa, ja puhuu nimimerkeistä siinä pelissä, että kuka on hyökännyt mihinkin, ja puolustavansa alueitaan sun muuta. Kävelee koiran kanssa ties kuinka kauas.
Ei kai siinä mitään. Mulla on päänsärkyä, eihän tuossa mitään sinänsä ole. Yliajattelu on vähän turhaa, siis overthinking... liian murehtiminen.
Enkä mä kovin usein ajattele mitään pahaa itsestäni edes. Olin tänään hyvä tyttöystävä. Ja siivoilin kotiakin vielä. Siispä ihan onnistunut päivä, jos ei olisi niin yksinäistä mun pään sisällä, heh.
Peruutin Tieteen Kuvalehdenkin tilauksen, kun niitä jaksa lukea. Viimeksi olen lukenut elisa kirja -sovelluksessa Tyttö junassa -kirjaa... varmaan jo puolet. Yksi yö kuuntelin koko yön radiota, tai ainakin napit korvalla... mun akku laski n. 80%... siitä lähtien minulla on varmaan ollutkin tätä päänsärkyä enemmälti.
Tarvisi löytää mun valokuulokkeet... ne mitä mainostetaan, että korvakäytävän kautta valo menee aivoihin ja piristää talven pimeydessä. Luulisi, että d-vitamiini olisi paremmin tutkittu auttavan.
Kaikki mun ravintolisät menee vanhaksi ensi vuonna. En käytä loppuun kuin korkeintaan c-vitamiini poreita...
Jep, kauppa meni kiinni, mä en voi tänään enää mennä tupakille. Grillistä saisi varmaan vielä vajaa puoli tuntia vihreää Bonusta tai muuta... ihan sama toi. Tupakit kuitenkin aiheuttaa jotain verenpainetta tai muuten laskee verensokeria kuitenkin... mun piti googlettaa toi aamulla, joten ei oo faktaa kyllä siihen. Yksinäisyys tappaa yhtä varmasti kuin tupakka... varmemmin.
Okhei, voisi mennä suihkuun ja kukkua lisää... siis olla hereillä. Mulla on univarastoa mistä ammentaa vielä pitkän aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti