anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, lokakuuta 20, 2015

ihan omasta halusta

Viisi päivää voi helposti venyä viideksi viikoksi. Kun heräsin aamulla, niin huomen ei ollut erityisen hyvä kylläkään, kesti kauan herätä ja saada silmäni virkoamaan niin sanoakseni.
Painoin jo aamulla 114,9 tai peräti 115,2 kiloa. Lienee parempi uskoa että kaikki on vain nestepainoa mitä olen menettänyt, tuskin se rasva itsekseen lähtee. Tällä vauhdilla 5vk-> -12kg
mutta tuskin mä tätä nälkää jaksan edes muutamia viikkojakaan. Pitäisi kituuttaa vaan koko ajan.
Laitoin loput ouzot cola zeroon, tai oikeastaan toisinpäin, ja hörpin siitä. Jotakin eu:n ruoka-avustus pastaa söin ja voileivän ja aamulla jogurtti/mysli hässäkän mikä vanheni elokuussa.
Siispä melko köyhä olo. Maksoin äsken laskuja, ja jäi 50e. Kuun lopussa on vielä yksi iso lasku, ja pitäisi tuon kännykkämaksulaskutus maksaa soneralle muutaman kympin, ja takuueläke on vain tietyn määrän. Sitä miettii, paljon tuo voi avustaa. Perintätoimistoista tulee laskuja, maksettujen laskujen perään, aina vaan. Ihan kiva jos olisi rahakas mies, koska olen vaaka ja elämän pitää olla luksusta tms paitsi ettei se nyt ihan ole. Synnyin vähän ennen 90-luvun lamaa, ja kaipa tuo vaikutti jotenkin.
No mutta se siitä nyt taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti