anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, lokakuuta 02, 2015

hullun paperit mulla on, jabadabaduu (henk. kortti nyt eniten skannattavissa)

Soneran asiakaspalveluun täytyi sanoa äsken, että toimittavat tästä ylimääräisestä asentajan käynnistä hänen kanssaan. Ilmeisesti asentajan kanssa täytyy puhua Soneran. Me saatiin 100e lasku, kun se valitti yhteydestä (mä en sitä moneen kuukauteen viitsinyt edes käyttää, kun se oli niin huono laajakaista meillä.) ja hän kävi täällä. Me ollaan saatu häneltä eri tietoa, kun hän kävi täällä, elikkä että he Elisan päässä lisäsi meille nopeutta. Sonera väittää että meillä on ollut koko ajan 24 megaa, vaikka meille myytiin joku 19 megaa alunperin, ja se on ehkä megaa toimittanut nopeutena, jopa Sonera Kaupasta haettu modeemi, ei auttanut mitään koko aiheeseen. Kunnes asentaja kävi täällä, niin ei ollut todellakaan niitä nopeuksia. Eivät vain halua myöntää vikaa, ja laskut meille. Mä luulen, että me saatiin jotain hyvitystä tästä jo, mutta se asentajan lasku miinustaa plussaa koko lailla nollaksi mitään.

En osaa selittää. On mullakin kyllä mainio tapa olla käyttämättä jos joku mistä maksan, ei toimikaan... muistaakseni jotain 40 gigaa käytin sitä nettiyhteyttä silloin, ja sitten vaihdoin liikkuvaan 4G nettiin koko lailla... mulla menee dataa aika paljon jo puhelimella, kun se on tollanen phööni.

Tänään oli 2,33333... jakson walking dead maratooni ja juotiin joku skumppa siinä, kakkua ja kahvia toi mieheke tullessaan. En ole syönyt sen jälkeen mitn kun sipsiä mussutin, sämpylän sain ja kakkua otin palan >_> paitsi aamulla omenan ja kahvia. Ja kävellyt olen jo 10 000 askelta kun tultiin Alkosta.

Olen tuota 14 volttista juonut ehkä centtilitran.
Eli ei paljoo! Mitähän mä tänään pelasin aamulla yhtä haastavaa peliä facebookissa 1,5 tuntia? Mun aivot taisi mennä muussiksi siinä loppupäivää ajatellen.
Aamupaino oli vähän reilu 117 kiloa, ilon villakiloa. Täytyy manailla se 120kg rajan tuonne taivaaseen, ettei lähestyisi taas vaakalla tota. Mieluummin vaikka oksennan. Enkä ees ota mun refluksi lääkkeitä päivittäin, niin voin sitäkin syyttää. Joku ihme ahdas kurkunpää mulla kyllä on tai mitä lie.

Ai niin postit on avaamatta. Sain Vaasasta synttärilahjoi<3 Ja sitte mulle tuli nuo "kirjat" missä on mun tarinaa novellia runoa jotain itsejulkaisua halpaa emt.


eniveis. Kaikenkaikkiaan muksa päivä. Eilen oli illalla vähän kipeä olo, kun olin niin kuuma.
Löysin vastauksia vuosien takaisiin diagnoosin palapeleihinkin Quorasta... että mun "autistinen logiikka" olisikin ajattelua. Eli ei logiikan kanssa tekemistä. Vaan, että niitä pilvilinnoja on missä "asun" ja että olen jossain ihan muualla fantaassioissa. Kun taas pidän itseäni niin kätsynä ja maanläheisenä sun muuta järkevänä. Fantasia on kirjalajina ihan lempparini, mutta tuollaiset saa mut lähinnä kuvittelemaan vielä enemmän.

Se pakotti mut siinä läiskätestissä näkemään ties mitä. Ja toisekseen väitti, että huijasin monivalinta tehtävässä.
Niin ku että höm. Eikä minkään tyyppistä sosiaalista osaamista. Tähän joku ihme kullinaamahymiö kiitos, mutta näin vaan sanallisesti, kun joitakin ärsyttää hymynaamapalleroiset^^

Mä oon aina ollut mä ja olen aina halunnut luottaa omaan aivotoimintaan. Syrjäytyyn saa sellainen ihme kuntoutustouhu mihin pakotetaan perkule. Sitä kattoo että muut on vitun sekaisin, kun jonkun mielestä sä oot se kaikkein eniten avun tarpeessa huoneessa.
niin että asd.
Mä oon mä. Disliketan itteeni ja omaa huumoria, mutta sitä se sitten onnnononono....n.
Niin että potenssiin n, ja kokolailla tulos on imaginäärilukuja.
Vittuku se pitkä matematiikkakin jäi silleen kirjoittamatta ("Ei tätä kukaan voi kirjoittaa!! -Kajsa)

Mun nimi tässä häivähti hieman. Joku googlettaa kajsa blom, ja täällähän tämä minä blogini näin sillee. Riippuu vähän. Kuvatuloksissakin ekana mulla näkyy joku kuntoutuskodin aikainen kuva kun oon blondi, mulla on nahkantapaiset legginsit joku kiva takki yms. Mutta joskus kun googletin psychosis, siellä oli sellainen kirjan kansi, missä oli jotain pikkulapsia ja joku mies hirttäytyneenä??? Täyty ihan ottaa välillä jotain prt screen kuvakaappauksia kun mua ei uskota aina välillä jotain mun selityksiä.

Niitä kuvia juontaa jonnekin 2004 mitä mulla on photobucketissa. Ja oon löytänyt kyllä googlen kuvahaulla jotain tod. vanhaa juttua angelfiresta tms yahoon toimittamasta sivuston tarjoajista että tekee omat kotisivut. Mutta greatestjournalista ja msn swappailu ryhmistä, eikä mun Tylypahkasta oo mitään jäljellä, mitä harrastin siinä.. hmm, 11wee. Mun microsoft tili on ollut voimassa siis 16v.

Aika kauan oon ollut tietokoneella. Kun asuin Kyrössä joskus ala-asteella, niin isäpuolen läppärillä näppäilin wordiin jotakin pikku tekstiä kuvien alta jonkinalaisista atlas kirjoista eri puolilta maailmaa jotain maantietoa ym. Ja ja.
Oikeestaan pitäisi huomio kiinnittää aiphööniin, kun se taas jotain kertoo mulle tuossa mihkä voisi jotakin turhaa kommentoida/vastaa enpä tiiä. Mulla oli kyllä tässä kirjoitus kesken.
Kun jokin ajatus juolahtaa taas jonnekin muualle, ja luulisi, siis luulisi, että mun nettihistoria kuulusi nettiin periaatteessa, mutta jos nyt joku esim. tulostaa sitä viiskyt miljoonaa sivua sen sijaan, että lähettäisi voimakkaalla ultrapuna säteellä kuuhun saakka koko netin sisällön (teoriassa) niin älkää nyt niitä puita taas tappako ja keksikö sitä diagnoosianne prkl.

Mutta onhan joku taittanut nekin sivut, mistä mun tietous tulee. Tai muuten saanut mahti-idikset, jotka nyt tuskin mulle itsestään tulisi, vaan ehkä joltain muulta taholta esim. tää epic päärynänsiementen keräily. jolla aioin tappaa itteni. Se oli joku Randy Bullock, jonka kanssa pelasin jotakin virtuaalipeliä ja me vaihdettiin mese ossamme ja puhuttii jotakin... hmm, no taisin olla liian nuori ymmärtää omia "meaning of experience"jäni, mutta siis googletin nii joku oli ostamassa 1kg päärynänsiemeniä jollain foorumilla ja sithän mä innostuin. Siis voix olla tod. Olisi pitänyt ottaa prt sc:t ja kaikki sillo mutta ei ne oisi henkilökunta suostunut ees vilkaisee mun printtejä, nii miks joku pälli psykologi sitten saa tehdä päätelmänsä mun silppupapereista, tä.
Että mä inhosin.
No onneks nyt taas on joku henkilökunta vaihtumassa, niin ei tarvi onneks sietää enää kenenkään mun juttuja, eiku meniks se toiste päin???
Eihä siis tässä koko systeemissä mitää vikaa ole, se on vain tämä... hmm. Minä. Joka ei oikein sovi tähän koko suurempaan kuvioon, näes. Jotakin vitun outoa mussa on, kun täytyy oikein hulluksi luokitella.

Ei voi olla hullu, jos rakastaa työtä, sanoi Freud aikoinaan.

Nyt se syö mun kaikki sipsit tossa vieressä. vit***
Kun tää ympärys maailma vaati niin paljon huomioo. Ja skitsofreenikot "muka" ilmeisesti, käsittelee tätä ärsyketulvaa jotenkin väärin tai muuten oudosti siis nopeammin mitä muut.

Kirjoitin virike, hih. Onhan se kiva olla hullu, jos ärsykkeet on vaan virikkeitä.
Olen kyllä jokseenkin herkkä, mutta mieluummin mä olisin hukuttanut sen kaiken liikunnalla. Sillä, että saisi vihata jotain bändiä sydämensä kyllyydestä.
Mutta kai mä saan kaikki ärsykket blokata mitä ikinä tykkään. Ei tää mikään kellopeliappelsiinin kidutuskohtaus oo.

Jos onkin, niin ...niin no kirjoitan vielä eiks joo.
Asiat vaatii huomioo. Hyvä otsikko nyt tälle... ymppistä.

muoks.
Mä oon kuulemma ihan selvin päin. "Kun en ymmärrä mitä en tajua" eli Aristoteleen sanoin, tiedän vain mitä en tiedä... ...  .. .  . . .. .. . . .<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti