anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, syyskuuta 14, 2015

Raakuus on mun juttu

Mun blogi on ihan perseestä. Mainostajat ei tykkää koska sisältöä on muka ei riittävästi. Joku googlebotti tarkkailee koko ajan, etten kirjoita mitään epäsopivaa?!
Ketä muuta mä tunnen jostain Californian tekki maisemista...
Katoin nopeasti vilkuillen mun blogia ja ei riitä mielenkiinto itselläkään. Kuulumisia mä tänne laitan. Olisi kiva joku genre olla fashion tmv mutta ei se ole mulle tyypillistä. Roikun nyt jossain kolitsihousuissa ja fleecessä (Marks and Spenceriltä mutta silti)
Ja pitäisi lähteä kävelylle. Mä en jaksa Ingressiäkään kun pitäisi kerätä XM:ää ja mun portaalit tuhoaa kaikki vastapuoli niin se on turhauttavaa.
Koira on ainoa onnellinen, joka ottaa rennosti. Sitä pitäisi kohta alkaa syöttää barffi ruoalla ja se on kallista touhua.
Tulipalokin tuli melki mun kynttilöistä äsken. Tarttis olla enemmän läsnä.
Ei se taikuus ole nopeampi tie mihinkään, vaiks vaatisikin keskittymistä... Kuuntelin just Mastery kirjaa, ja se mainitsee pysähtyneisyyden ja passiivisuuden usein. Vähän niin kuin tää mun kiltteys ja normaalius ja muu, ei minkään tavoittelu, mutta ei mulla ole koskaan ollut inklinaatiota mihinkään.. Taipumus tai kutsumus.
Oishan sellaista helppo kehittää, mikä olisi jo sussa itessään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti