anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, syyskuuta 10, 2015

olen nainen enkä ole raskaana o/

Uuh ja wautsi waude vau.... mulla alkoi mansikkapäivät ensimmäistä kertaa yli vuoteen!! Tarvi ihan ostaa tamponia ja siteitä.... nythän tämä kirkastui kokonaan.
Spekuloin miksi näin, mutta en keksi nyt mitään järkevää. Olisiko liikunta? Tai jotenkin ruokavalioon liittyvää? Voiko olla että anorektikot eikä lihavatkaan saa kuukatisia, jos ongelma on kovin paha?!

Ihan jees päivä, takkuiltiin Soneran kanssa jotain, ja maksoin sitten 59 e siittä langattomasta. Sinne meni rahat mitä piti säästää lainojen takaisinmaksua varten, mutta eiköhän me joskus saada rahaa...

Ingress peliä oon pelannut ja odotan 2016 ilmestyvää samantapaista juttua pokémonin kanssa tehtyä, missä voi pokemoneja keräillä tosi maailmasta... En osaa oikein kuvailla ingressiä, mutta aivot ei muutenkaan toimi just nyt - syytän kuukautisia - tulee outoja halujakin vaihteeksi ?

Oukhei mutta ny sitte viel iltalenkkii koiran kanssa ym ja illat on tosi kylmiä. Eilen seikkailtiin puistossa taskulamppujen kera huomioliivit päällä ja pimeää oli :'D
Kävin aamulenkin koiran kanssa, kun tuo mieheke oli ihan unessa vielä kasin jälkeenkin... melkein varmaan ysiin asti tjtn.
Laitoin pannan käytävässä kun en tajunnut että toi ottaa sen yöksi pois... no pientä sekoilua vaan, ei se mennyt kuin löysälle mutta oli sentään oikein päin!
Sitten niin tosiaan niin tota... öyh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti