anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, syyskuuta 28, 2015

Lyhyet piuhat

Mulla on huomenna synttärit, mutta ei siinä ole kuin masentumisen aihetta.
Jotakin mun piti vielä lisätä illalla, mutta nukahdin niine ajatuksineni.
Kohta injektiolle terkkariin...
Voisi mainita että olen yrittänyt laihduttaa puoli vuotta kävelemällä joka päivä, mutta ei mitään vaikutusta... Voisiko ne merkata sitä jonnekin tms.
En usko että mistään on lähtenyt edes senttejä.
No mutta hereillä olen. Ajatukset tuskin kulkee.
Kai mä sit tyhmä oonkin, kun odotettiin tason laskua jo 6v sitten.
Elämä ei ole perseestä, mutta mun elämä on niin epäreilua.
Nii joo mietin varmaan miehekkeen perhesuhteita illalla. Rankkaa jos lohikäärmeen vanhemmat on kiinalaiselta sika ja koira, kun niitä pitäisi just onnellisuuden merkin vältellä; totuuden ja tyytyväisyyden merkkejä. Esim. Omasta elämästä täti joka löi mun hampaat sisään kun olin 17, ja toi bändin laulaja jonka halusin tappaa niin sanotusti. Koiria ja sikoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti