3.9.15

Hei, maailma

Kivaa möksäilyä oli. Tein miehekkeelle tarot luennan. Aikas osuvia kortteja tuli.
Pitäisi alkaa alttaria hieman rakennella, mutta en ole vielä kertonut asiasta sille... mulle tuli kuitenkin merikoista pakettia ja siellä on athamea sun muuta pari pikku patsasta ja liina mun yöpöydälle, siis.
Voisi ottaa sitten kuvan kun se on valmis. Olen mä joskus tehnyt sen initiaatio rituaalin yläasteelle joskus, enkä ole harjoittanut paljon mitään vuosiin. En ole kyllä kirkostakaan eronnut, ettei siinä.
Vuosi tuli täyteen, että olen ollut nyt kihloissa. Sitä me tavallaan siellä möksällä kuitenkin.
Kaikenlaista varmaan touhuta, siis pitäisi ja pitäisi.
En tiedä voisko katsoa jotakin vaan koneella... iPhone tarvisi päivittää.. siinä voi mennä kauan. 33 gt vapaana mun puhelimessa <3 kyllä mä kuvia poistelen joskus.

Aivot lyöpi tyhjää. Varmaan jotain muuta joskus taas jne.

No comments:

Post a Comment

joo joo joo. joo joo. joo.

Päivän paras vinkki, tehdä mitä muut tekee ja kattoo ettei lähde sooloilee tms. Jostain syystä meidän opella on joku pakkomielle kysellä mul...