anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, elokuuta 07, 2015

sanojen muunnin pitäisi olla runouden 1 muoto

Innostuin ostamaan mustikoita torilta tänään. Kenkiäkin tuli ostettua parit kappaleet reissua varten.
Vein aamulla postiin yhden meri aiheisen swapin ja kirjeen lahjan kera yhdelle "peter pan" henkiselle tyttöselle, joka on nyt pitkään jo ollut k-kamuna. Instassakin seuraillaan toisiamme. Tykkään.

Katsottiin Maggie kauhuleffa missä oli shwartseneggeri zombie tytön isukkina. Ja mitäs muuta... oli ihan kivaa vaihteeksi. Jaksoin. En viitsi edes valehdella, etten olisi ottanut kossua, mutta ei se mitään haittane.

Päivätoiminnassa oli joku ihme ruoka... siinä oli kookosmaitoa ja soijarouhetta ja perunaa ym. kurkumaa. Se oli niin omituista, että ei sitä ainakaan tajunnut sen kummempaa olla syömättäkään.
Päivän vitsi oli, että en ennen Sopimusvuorta muista polttaneeni suuta.... kuntoutuskodissa ym ym on aina ruokaa suoraan kiehumsta liedeltä plus sitä sitten hotkii niin polttanut suutani jo 6v...

Jotakin asiaa minulta lipsuu aina mielestä... välillä tulisi joskus inspistä, mutta sitten siihen vaikea kehitellä oikein mitään ympärille. Yhdistä mikään mitään koskaan milloinkaan, sattumus pelkkää illuusiota vaan

Runoilen.... lugnasadh oli vissiin tällä viikolla... se on yksi wiccan sapatti juhla. Luin äsken vähän jotakin wicca blogia. Nyt kun mulla on tarot kortit ja mun chakra kivet, niin voisi pikku hiljaa jotain en mä tiedä new agea.

Tänään oli vaikea muille selittää starbucksin ihanuutta... mäkkärissä on jotain frappea mitä olen suunnitellut maistavani jo monet viikot. Mutta kun tänne rantautuu niin hitaasti kaikkea.
Otetaan esim. Panadol novum jota 2013 heinäkuussa otin kipuun Lontoossa... tuliko se 2014 sitten Suomeen? Nyt kaikki kehuu miten parempaa se on kuin burana .asdxD

Jotkut innovaatiot tulee kyllä muualta paremmin. Angry birdsitkin jo niin nähty. Ale laariin vaan...
niin muuten mulla on 2 angrybirdi postimerkkiä enää jäljellä...
Mä seuraan seuraan kaikkea kyllä maailmalta, mutta informaatiotulva on melko muhkea, joten blogiin jonkin yksittäisen alien löydön murunenkaan ei varmaan suodattuisi mun sihtien läpi

Ostin kans rooibos muumi teetä ja novita raita lankaa 5€. Mattikselle oon tehnyt jo ainakin vuoden tai enemmän yhtä kudottua kaulahuivia ja se on tuota raitaa... Nii no tee oli 2,5 egeä.
En tiiä onko mulla nyt sitten... enää viittäsataa käyttörahaksi londoniin.... yksi 250e lasku on yhä kuun lopulla ja takuueläke menee siihen ja vähän enemmän. Eli ei voi odottaa että jostain vielä tiruttaisi mun tilille euroja... muutamia puntia on tutuilla kyllä, jos jääneet orvoiksi täällä, niin ottaisin toki mukaan jos edes ryanairilla olisi myydä ranskikset lentokoneessa, vai oisko niitä taas loppu huoh...

Mun koneesta loppuu ihan kohta virta. Outoa että ilmoittaa 14% kohdalla... jokin iPhone varmaan latautunut tässä jo kun näpyttelen. Pieni seköndi...
ja nuin.... nyt sit tää näyttö himmeni kun se ladaa.
Mä puhun ihan oudosti nykyään. Seköndit ja ladaukset ja ööm. gigglelit. ei vaan, tuon mä ihan ite just tota noin.... munansaannoksin.

Juu tää on nyt menee oudoksi taas. Ei sillä, lueskelin taas google translaten mun blogin käännöstä ja se oli jotakin ihan. Mitä nyt vain osaa olla.
Mulla oli 2013 heinäkuussa tai jotain, (englannista oli kävijä käynyt katsomassa kyseisen kuukauden postauksia) niin lista kajsan vinkkejä elämään tai muuta ja "aina kannattaa olla varaa nenäliinoihin" ei ole ihan sama kuin "aina kannattaa varata nenäliinoja".

Joo. Voisin kyllä itse muuntaa englanniksi jotakin... om besökte. Ruotsi olisi kanssa kiva kieli mikäli osaisin sitä mitenkään. Vadelmavenepakolainen oli hyvä... suomea osaa, kun sanoo vaan "MITÄ?!"
Ja muuteskin. MITÄ?!
Nii muutes täällä oli tänään sirkus jokin pieni. Tultiin kotiin kymmentä vaille kuusi, näytös on kuudelta, ja ne irrotti jo mainoksia. (tähän taas pallonaama jonka silmät menee ristiin, kuten aidon hymyn erottaa siitä että silmät menee sirrille mutku mun silmät ei niinku tuu niit ryppyjä niin en sit tiedä)

XD

toi. Ja aika hyvä "hymiö" on myös :3
Se aku ankka hymiö oli aika hyvä siksi kun jossain iltalehdessä oli joskus että se on ville valo hymiö!
Katoin 7päivää lehtiä toukokuulta, ja siellä viiletti Ville Valo pyörällä (kyseiset lehdet oli veskiluettavaa) ja en ole sitten kuulluut siittä ihmisestä sen kuummin mitn. En näe enää siis unia Ville Valosta!
Muutenkaan ole kyllä musikaalinen pirun vertaa (äksdee) mut halusin eilen kirjoittaa lyriikoita tai muuta, jos olisi ollut paperia jnejne vaikeata alkaa kun on nuo materiaaliset jututkin hoidettava ENSIN, vaikka sitten vasta antaa ajatusten liihottaa tuolla jossakin pilvilinnoissa<3

Vähään aikaan kylläkään mitään sen kummemmin henkistä puolta harjoittanut sitäkään? Kun nuo tarpeet on tyydytetty kuten ravinto ym homeostaattiset jutut niin sitten vasta ilmaisee itseään/hakee arvostusta ^^.

No mutta kylläpäs tuli taas parempi mieli! Minulla on tarina. Eikä se ole diagnoosini. </3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti