anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, elokuuta 05, 2015

Klassinen musiikki kopioi luonnonääniä #randomfakta

En tiedä johtuiko siitä, että on rapsutellut nyt enemmän tuota Akun lautasenkokoista päätä, mutta miehekkeen ajokoira näytti laihtuneen ihan hitosti... se oli kuin pieni rotta. Kauhee. Kai se on sitten kunnossa ajamaan jänistä, en mä tiedä, mutta auts.

Käytiin tänään anopin ym luona, ja mieheke ajoi niiden ruohon. Sitten tultiin kotiin, tehtiin jotakin ruokaa, ja nyt ne on jossakin metsästysseuran kokouksessa.

Kuuntelen spotifyn mulle luomaa viikon soittolistaa.
Haettiin postista Peten koiratarvikkeen kamat, peti ja kynsileikkurit ja sampoo... Mun Suomalaisen kirjakaupan tilaus ilmeisesti myöhästyy (värikyniä, värityskirja ja koirakirja).
Olen vähän niin ja näin, että tilaisiko sitä vuodesohvaa... ne lupasi sen mulle jollain ~220e kun se minkä toimitus olisi ollut 40vk tilauksesta, jossain siinä puolivälissä ilmoitettiin, että se onkin loppuunmyyty.... on24 tavaratalo, joka toimittaa vissiin Virosta tavaraa...
En oikein uskaltaisi tilata... klarna tilille se menisi, mutta njoo. Silloin joskus lähti klarna pyörimään 2012 kun tilasin mun 46 tuumaisen älytelkan... Ja tuo crosstraineri on Tuohi Mastercardilla.

Kattelin vähän kuvaten tänään mun kroppaa, ja selluliitit ei oo ollut näin pahat, kun yleensä mulla on jokin selluliittivoide ja onkin vielä jäljellä jotakin, mutta antanut rapistua itseni, yh.

Ei kai tässä muuta... Huomenna olisi Taiteiden yö, mutta en tiedä lähtiskö. Jos vaan normisti leffailtaan perjantaina.
Pojut tule varmaan kohta kotiin. En oikein jaksa nykyään olla koneellakaan, vaikka se jäisi päälle yöksikin tai muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti