anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

9.6.15

vad du väntar på?

Muksa päivä... kävin kävelyllä, katsoin elokuvan, kirjoitin kirjeen... dippasin taas sellerinvarsia, mutta kohta on varmaan taas nälkä... miettiä mitä hiilaria sitä pistäisi nassuun.
Pitäisi tiskit edelleen tiskata. Varmaan suihkussakin sen jälkeen.
Odotella huomista leffassa käyntiä... ja sitten melko pian mennäänkin jo varmaan viikonlopuksi kuhertelemaan tai jotakin mökille... jos kastaisi talviturkkia tai muuta.
Montakohan askia tupakkaa mä tarvin sinne muuten? Entä... entä...
No ei nyt jaksaa stressaa, ettei tarkkaavaisuus hävii. Luin eilen abi psykologian kertauskirjaa, ja suurimmaksi osaksi on ne vieläkin muistissa. Brocan ja Westerosin alueet sun muuta... heh. Fonologinen silmukka ja audiovisuaalinen iPad. eiku. hih.
No mutta kuitenkin.

Varmaan aloittaa eilinen kirje uusiksi. Ei se oikein onnannut.
Olisi kiva mennä Lontooseen vaikka ti-la tai jotain vastaavaa, kun to 27.8 olisi siellä Seetherin keikka. Mutta ei mulla varaa ole, joten unohdetaan se. Lontoon tyypistäkään ei ole kuulunut mitään, joten unohdetaan mut...
haluineni. Tärkeintä on saada tietää, pääsinkö kouluun, ja muuta mikä voi todella mullistaa mun nykyisen elämänrytmin., siis tärkeämpää juttua.
oukhie mutta en nyt jaksa hienosäätää tätä kirjoitusta, joten menköön näpyttelynä näinkin, eli mielenvirtaa ja sitä rataa.
Mulla oli tänään hihaton toppi ja shortsit jalassa... vähän kevyehkö tälle ilmalle, mutta ei mulla kylmäkään ole joten miksei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti