anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, kesäkuuta 27, 2015

Sendatkaa vaan heartseja

http://ask.fm/lovekitujainen

^Näköjään minulle on yön yli kasvanut fanisivu... Mainitaan nyt sekin tässä.

"Blogiasi lukiessamme alkaa aina itkettää!!! Hyväsydämmisyytesi!! <33"
Ai itkettää, koska olen niin tylsä ja täyty haukotella? Mulle tulee ainakin "itku" kun haukottelen. Mun omat videot alkaa ainakin itkettää minuakin. Tai no suurin osa, ja lähinnä koska ne oli niin ajankohtaisia.


Tunkaisin pari videotakin eilen youtubeen, mutta livenä ne oli parempia (ehkä). Periscope on se sovellus, minne tungen mun juttuja. Ja seuraan Londonia ja New Yorkia sun muita hawaii'n auringonlaskuja, mitä löytyy.
En ota ranneketta pois, ennen kuin se alkaa haista tai pesiä bakteereita, vaikka ehkä jo kutittaakin vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti