anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, kesäkuuta 17, 2015

runoja rustaan

Rasvaa ja lotinaa.. uutta perunaa ja voikastike ruohosipulilla, sekä lohta, graavia mikä oli puoleenhintaan. Vähän etelä-afrikkalaista viiniä sekä juustopatonkia.
Nyt ei oikein jaksa muuta syödä.
Kuuntelin äänikirjaa vihdoin... Unbearable lightness by Portia de Rossi.Tosi vaikea löytää mitään audiblesta, ehkä en vain tykkää kuunnella niitä, kuten Quorassa minulle vastattiin mun kysymykseen.
Nukkunut tänään melko paljon. Ei ollut ihan suunnitelmissa. Eilen heräsin oikein motivoituneena, mutta tänään on ihan löysäily päivä. Lähti syömiset ehkä hanskasta,
Huomenna aamulla Stockmannille ostamaan grillattavaa perjantaiksi.
Kuuluisiko tänne muuta. Eilen katselin periscope sovelluksesta kävelyä pitkin Thamesin rantaa, ja tuli parin vuoden takaiset muistot mieleen. Se tuli livenä... ihq.
Hikoiluttaa... deodorantti ei ole oikein pitänyt tänään. Miten voi olla tällainen kylmä mutta kuuma sää. Jotain ihmeen Atlantin tuulia.
Okhei, mutta ihana kun pääsin adtraction mainossivustojen jäseniksi... en silti välttämättä odota mitään yhteistyötä, mistä pääsisi tuotteita mainostelemaan... tod.näk. tuo on vain jotakin linkkien ja mainosten pistämistä sivuille, jota en nyt kaipaa sen enempää.
Joku silloin tällöin ostaa Hyvinvoinnin kamppiksesta jotakin, ja saan muutaman kymmenen senttiä... mikä on melko harvinaista sekin.
No mutta sepä se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti