anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

6.6.15

Ei se mitään auta

Ei oikein tunnu reilulta tämä lihominen. Olin jo alkuviikosta 116,5 mutta sitten jokin meni kauhistuttavasti väärin... iltpaino on 120 vaikka olen syönyt vain lasagnea ja tuorejuusto-kalkkuna leipiä, ja aamulla rasvatonta jogurttia. Tai no palan jätskiäkin. Siinä oli pitsaa yksi päivä ja sitten kakkukahvit, mutta eilenkin kävelin 11km ja olin 6t syömättä jne... En usko muutenkaan, että kävely auttaa yhtään mitään. Koitan miettiä, että jos se olisi nestettä, mutta en jaksa uskoa.

Ei sillä, että mulla olisi nälkä, tai että mun tekisi mieli mitään, mutta on tämä nyt vähän epäreilua.
Koitan kai sitten tehdä jotakin väistöliikkeitä, mutta en saa mitään aikaiseksi tässä taistelussa. Olen melko varma, että sisälläni on vielä se 20v 66kg ihminen, mutta kun numerot valehtelee koska ne on ihmisen keksintöä. Universumi ei ole numeroita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti