anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, kesäkuuta 16, 2015

Ahaa ahhaa
Katsoin Suurta Painonpudotusta ja lakkasin kynnet. Tupakat on loppu joten muuta pitäisi keksiä. Pesin hampaat, käytin kuorinta-ainetta kasvoille ja laitoin päivävoiteen.
5 min olin crosstrainerilla, mutta aloin täristä. Sitten olin 3 min steppilaudalla, mutta piti käydä veskissä ym aloin hengästyä kai.
Pitäisi joku ruoka laittaa. Varmaan wokkia. Yleensä olen jo kahteentoista mennessä syönyt 2000 kaloria lounaalla ja aamupalaksi.
Olen juonut vaniljacolaa ja muutaman kirjolohipyörykän. Yksi pyörykkä on 2% päivän saannista nii oli ainakin helppo laskea. 200 kaloria ehkä saanu poltettua 8 min mutta en olisi varma. Fatsecret mulla on... Se sovellus ja lisäsin yhden randomin nobodynkin siihen. Myfitnesspal oon kirjautunut joka päivä jo koht pari kuukautta.
Pitäisi pakottaa itseään enemmän. Mutta aloitin vihkoon eilen pistää liikkumisia ym fiilistä. Nii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti