anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

21.5.15

timantit on vain hiiltä, joka ei luovuttanut

En juuri pidättele mitä sanon. Se on huono juttu joskus, jos vaikka tulee housuun. Nilkkaan. eiku
Voisipa kelata 3 vuotta taaksepäin. Mutta silloin oli kyllä platinablondi tyyli mulla, hmm. Nyt on permis tukka ja tummempi.
no mutta omaa se tukkakin viellä.
Kuinkahan mun piti taas blogailla. Tai siis mitä mulla oli tapana blogailla, hmm.
Tuli kutsu luostariinki eiku Kiipulan tietotekniikka ym viestintä perustutkintoon, mutta enhän mä voi Turenkiin muuttaa johki asuntolaan jne. Eli kuulin vihdoin mun hausta minkä lähetin aikoja sitten eikä tullut vastausta mitään.
Kaikella on tapana järjestyä, kuten äidillä on tapana sanoa tai "All was well"  niin kuin Rowlingilla oli tapana päättää kirjasarjansa. Se täyttää 50v nyt elokuussa, eli sai mut kun oli 23. Ei toki kirjailija noista, mutta kai niiden synttärit on vähän lähellä toisiaan. Olen siis muutenkin pottervauva. Dursleyinä on toiminut kyllä molemmat perheet, mutta en ole silti pala Voldemortin sielua, ettei niillä mitään syytä oo ollut tietääkseni.
Heittosäkki, kuin äiti sanoi joskus. Kumma miten yksikin asia voi palaa mieleen tuolla tapaa käryten vahvasti. Liekit siis sammuu, mutta mustuneisuus jää.
Miksihän mä olin pikkulapsena blondi ja nyt en. Kenties mun pään on saastuttanut vaan kaikki pahat jutut sekä kahvi (erään mukaan, lempiselitys). En kyllä juo kahvia, mutta dieetti colaa sen verran, että huh.
No mutta ei se pääasia, ollut tässä taas, jotakin vain mitä ihmeellistä lapsuudesta löytyy jos kepillä kaivaa... eiku. Reikiä maahan kai. Joo ja ampiaisen ym pistoja.
Mutta se niistä iloisista ötököistä,. mä en ottanut masislääkettä tänään kun unohdin niin sekin voi mielialaan vaikuttaappi.
Oho, oon syönyt 80g kuivalihaa. Mitenköhän tuo mahtaa vaikuttaa mun öö-laihikseen.. tai sit se uunipasta... juusto kuulemma laihduttaa, mutta kinkkua ja ananastakin siinä oli ja aamulla söin vain pari weetabixiä. Nyttemmin muutaman karkin ja loput jädet pakastimesta.
Ei kai tänään enempää herkuttelua tulossa oo.
Aamupaino oli muuten jees, mutta ei mikään yllätys että se on jo kivunnut yli 116 kilolla ja puolella melkein en nyt muista minkä painon viimeksi kerroin. Mutta ainakaan se ei ollut 118 enää.
Eli voi tuntea olonsa jo seksikkääksi ja laihaksi eli ei. Ei saavutuksia vielä mitään.
Puhu en enkä pukahda enempää. Itsestäni nyt aina voisi kurjuutta kertoa lisää, mutta kun ainoa asia minkä tiedän on, ei mitään, ja sekin filosofi tapettiin myrkyllä tai jollain, niin tota.
Viisaita ootte kaikki moi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti