anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, toukokuuta 15, 2015

self control, said no honest person ever

Ainakin kirjoitin liikaselvitykseen en ainakaan liikaa. Pistin kaikki pelkoni tulevista synkistä päivistä, sekä nykyisestä painajaisesta rahan kikkailun suhteen... niin rehellisesti kun vain minä osaan ja minun kuva pitäisi olla sanakirjassa rehellisen alla.

Tapelkoon kela itsekseen. Minä teen vain laput ja valitukset sinne. Tehty mikä tehty.

Muutes... mulla on ihan samanlainen refleksi maustamattomiin sipseihin kuin kelalta tulee kaikki hakemuset takaisin... alkaa sylki erittyä liikaa, maha on kipeä, ja oksettaa koko ruoka. Ei voi muuta kuin tunkea sormi kurkkuun.

Ehkä nyt vähän huonohko vertaus taas. Olin eilen aika vallaton snapchatin kanssa... mulla tuli sinnekin vahingossa stooreja vaikka miten monta puhelimen kameralla.

Joskus ei voi sormien näpyttelylle mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti