anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

13.5.15

Oli tässä asioitakin

Muutamassa eri paikassa taas käyty toimittamassa asioita. Ei sitä sitten paljoa muuta jaksakaan. Siirryin netflixin puolelle jo siis. Enteilyleffa The Signs. Odotan vain että se muuttuu enemmän scifistä Maissipelto leffaksi...
voisi tuo sääkin muuttua suosiollisemmaksi... kaipa tuo tietää luontoäiti mitä hän puuhaa.
Tuosta leffasta tulee vain mieleen massahysteriasta miten uskonto ja Jumala on kuin massaharhaluuloa... suurin huijaus ihmiskunnan historiassa. Nykyään on vaikea uskoa juuri mihinkään ihmisen tuottamaan informaatioon. Kaipa siinä Jumala on sitten melko tärkeä välikappale joillekin.

Kirjoittelin facebookkiin eilen illalla sitten pari juttua. Einsteinilta lainaus, että kalan älykkyyttä ei voi mitata sen kyvyllä kiivetä puuhun. Heikko ihminen on vain ollut liian kauan vahva. Sun muuta tyhjää. merkityksellistä.
Mielikuvilla leikitään ihmisen pääkopan kanssa. Mutta jos tekisin aina kuin muut sanovat, niin seisoisin päälläni... Vallan määritelmän kertonut tällä viikolla parikin kertaa... kirjasta miten valta on menettämässä merkitystään nykymaailmassa. Ei tarvitse vaikuttaa toisiin siten että he tekisivät toisin, kuin olisivat tehneet... ei tarvi, tai ei enää pysty. Jokainen on vapaa-ajattelija. Mikäli nyt osaa opettaa lapsensa ajattelemaan eikä vain sitä mitä itse ajattelee...

Inspiraation tulva loppui siihen... haastattelu kouluun meni ihan ok. Ainakin niille kävi selväksi, että minulla on motivaatio kohdallaan tehdä työtä näkymättömänä siivoajana. Voi olla melko raskas homma 3 vuotta siivota Luovin tiloja sun muuta. Safka tulisi sitten ainakin sieltä kyllä. Sopiva suunnitelma seuraavalle 3 vuodelle, aloittaa koulu 8:lta ja tehdä 6t kuurailua ja pyykkiä sun muuta erityistä putsailua.
Saa nyt tietää sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti