anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

7.5.15

nauttika minu risa suamenkiäle

huiii... koska lyhyin työmatkani on tuumasta toimeen, niin pistetään tännekin vielä jokin tekstin tapainen muodoke...

Ihan hirmusti puhunut tänään (no ehkä jotain tuhat sekuntia). Mutta myöskin muun maalaisten kanssa, nääs. Opin taas hirmusti kun luin Finland nimistä kirjaa. Muuten ole hääppöistä tekstiä ainakaan mielipiteiden osalta, mutta kyllähän tuo on kiva jotakin "tietää" maastankin, sanos.

Just tänään tilasin dollareillani (olisiko jokin tarjous ollut) Brittein historian noususta ja tuhosta oppi-kirjaa äänityksenä suoraan sovellukseen iPhoneeni... kuunnellut en ole vielä, mutta ehkä sitten kun on aika painua pehkuihin. Kukas se pehku eiku.

Mä olen niin valmentautunut Suomesta ja sen historiasta että yhteiskuntaoppikin oli nelonen... elikkä nuo tieteet ei sovi mulle! Kuka tietää v*** Lönnroteista ja Sibeliuksen kavereista hä, ketä ne on joskus lainannut sanoissaan, tai minkä alueen kansanedustajana toimi jan erik enestam?
No keksin tuon itse tai en, niin en tiedä tuon taivaallista mistään politiikasta. Olen kyllä diplomaattinen, oui, mais je ne sais pas rien töttiäkään. vaiks vaaka olenkin horoskoopilta. Kyllä, vaa'at yleensä syntyy muutenkin riidan keskelle = diplomatia

On pitänyt kulauttaa jotakin märkää kurkkuun jo pidemmän aikaa tässä. Hampaidenpesijää ei näy koskaan missään, itse pitää sitäkin surinalaitetta pitää kädessä, ja harvoin se käteen eksyy vaikka aikaa onkin käsissä (huono idiomi) liian paljolti. erityisesti nimimerkillä liikaa aikaa käsissä

Kertaus on opintojen äiti. Maa on isän, maapallo on Äiti maa. Ken sen metsän saa, jossa käy niitä ihmisiä yllättymässä, häh.

No niin kaikki on nykyään laitettava amerikanmalliin. Mun hotdogeissa oli tänään bbq kastiketta. Opin senkin että brittienkussa se on c:llä barbecue.... no huoh.... riippuu niin sanakirjasta onko se ice-cream vai ice cream.
Että riippuu mitä kansia arvioi taas vaihteeksi.
Okei mä oon hiljaa mutku oisi niin monologin paikka. Mulla on siis tämän Finland kirjan mukaan, koska olen Keski-Suomesta, varsin rento asenne ja Suomein kaunein Murre.... <3
eli kirjantekijöille pienoinen kiitos (elleivät itse ole subjektiivisia?)

Nomutta kuiteskin niin opin tänään taas paljon Suomesta... (en oppinut mitään). Mutta katsotaas taas sanakirjaa välillä eikä arvailla kontekstista sanoja kun ne ei jää sydämeen silti varsinkaan.

On muuten suomalaisten aivot Lännestä ja Idästä sydän, eli onko syy miksi *sensuroitu sukulaisuussude koska allekirjoitin lapun etten mainitse ketään* Tietty Henkilö:llä oli tapana sanoa "Lännessä on itä."

<3 eli koko ajan opin juuristani juttua ja tummat juuret onkin... ei ne näin mustat ole ollutkaan! Harmaat silloin 6v sit. Jollon leikkasin ite ku en löytäny kampaamoa mistään jne uskaltanut silleeen oikke.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti