anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

28.5.15

kaihan tie nyt ymmärrättöö muaa

Ihan antoisa päivä tänään. Miehekkeeni sai töitä. Tein taas kaalikeiton...
Käytiin koirakahvilassa, mutta eihän tuo turjake tajunnut vedestä mitään, kun oli niin leikkikaveria paikalla. Join shandyn.
Freedom rahoituksesta tarjottiin 3t lainaa mun lainojen yhdistämiseksi.. joista suurin menoerä on varmaan toi mun luottokortti, kun sitä on nyt vingutettu ...kyllähän toi olisi ihan jees.. mutta mutta. Katsoo nyt miten tuo luottotieto nyt taas pärjää, kun on niin talous ahtaalla.
Sonera heitti ihan vitsi laskun jostakin viihdykkeistä 6,42 e.
Ensi kuussa täytyy maksaa vuokra kahdessa erässä. Tai no, katsoo nyt koska mies saa edes palkan, kun se aloittaa ehkä jo ensi viikolla!?
Jos mä aloitan koulun syksyllä, niin mun täytyy maksaa 47e kuussa kuukausikorttia nysseistä. Se menisi kyllä hyvin siihen yliopistolle. toi bussi. Mutta se on tulevaisuuteen sijoittamista.
Instagram laulaa kun pistin liikaa kuvia tänään. Pitäisi vaan olla pois sieltä, taas vaikka viikko.
Oukki doukki poukki, mutta minä lähden pois päin.
Peruutin kaikki kuukaudenkirjatkin, ettei tule lisälaskua. Kunpa vain olisi maksanut kaikki mitä ikinä on mahdollista että kestotilannut jotakin...
Ai niin muuten se yksi kirja ei ole tullut vieläkään... mun pitäisi varmaan ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, kun se piti erikseen toimittaa.
Juu. Mulla on velvollisuuksia, oikeuksia, ja sitten on kaikkea muuta omaa hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti