anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, toukokuuta 24, 2015

jos vaan hoksaisi

Tahtoo kirjoittaa... yksi kirje on taas menossa, Espooseen tällä kertaa. Pitäisi vain ostaa enemmän postimerkkejä, mutta käyn kerrallaan ostamassa niitä yleensä kaupasta/postista. Painoraja on kuitenkin Suomeen 50g, niin tuskin minä sen enempää lähetän, kuitenkaan...

Tosiaan noita avainlenksuja kehitellyt loom bandseista... 1,1 euron alennuksenkin saa kupongilla mun etsy kaupasta. Jos ketään kiinnostaa... vähän pienimuotoista tämä mun myynti vielä (eli ei mitään).
Saan varmaan äidiltä palautteen mun jalkakylvystä.
Se aine tekee oikeasti gutaa. Olin eilen instagramissa ja laitoin jonkun kuvan mun jalkapohjista, ja joku jalkafetissinen mies halusi mun käskevän sitä... kieltäydyn kyllä mutta laitoin pari kuvaa lisää sille. Oli hupaisaa.

Syön jostain syystä malacon näitä snöre mansikanmakuisia lakunauhoja tms. Söin äsken banaani weetabixiä siroteltuna kaakaojauhoilla. Mutta kuitenkin melko vähän syönyt jo tänään.
Mun uusi lemppari toi ^
Kaikenlaista pientä arjen hauskuutta ja iloa löytyy kyllä aina päivästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti