anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

8.5.15

johan se myrkyn keitti

Kaupungilla koko päivä 2 tunnin yöunilla ...puhunut läpeensä kaikkea päähän pulpahtavaa, ei hajua mitä edes kaikkea. Koska kaveri antoi rommia pullon, niin ilta sitten tässä netin äärellä tsättäilyä.
Ei jaksa kelata kaikkea. Leffa oli joku mökki juttu lihansyöjävirus potilas nolla jutska nyt mitään enää muista, vissiin katsoa muutkin osat. Jäi hämärän peittoon viruksen alkuperäkin. Pelottavin kaiken sen mätön lisäksi oli tuo... potilas zero! Sen lastenlaulut ja... no ylipäänsä viruksenkantokyvyt. Ja oli ne hiiretkin ihan söpöi.

tää läppäri pistää näytön pimeeksi saamarin nopeeta ja eilen kuulosti käsisahalta. wtf!

köh köh. Päivittäinen päivitys, onko se ihan liikaa. Röyh "aar"
no mutta uusiksi se äänitys eiku tekstiäkös tää olikin
akku loppuu läppäristä vaihteen vuoksi eli sitä se kaiketi säästämis pyrkimyksiä silläkin kaiketi huoh.

Eipähän tarvii nys sitte soitella polliisille tällee puolijumalassa, kun bassonjytke loppus naapuristAAAH. ehkä ainakin. on niillä vartti mahiksia.

Eli mielen köyhyys ei kulje aina käsi kädessä. Oon kyl huono luettelemaan numeroita vääritepäi...

ookko mut nän nän nänä nää... en nyt oikein taas kontrolleeraa mua itteeni (en muutes koskaa ikinä puhu kolmannes neljännes enkä muussakaa ylipersoonissani) kun jutskailut on niin väsyä niin väsyä... paitsi ehkä teeskentelen en sitäkä tierä eiku mitä vitjaketta joku turun murre aar.
Nyt sitte.
Nukkumaviissiin kohtpuolihi. Onks nää nyssitte jotakin mun ajatuksii vuossien varrelta. ku. en mä tällee puhu normaalistii ihan sokeraavaa hulluu ja tota mikä se sana oli .
kyllä meinaan instagram laulaa ku muutaman häshtägin pistää perkuleen perkules. No niin no kuka sen härän kärryn vetäisi ellei determinismi itte.
Ja uudestaan vaan sitte nou hätä reilu meininki sisu okei oon ihan... mää täältä juu.

intersnapsista varmaannii syntynyt tampreeen yön selkkauksena mutku

ajatus lentää kun uni on keskeytynyttä yhtälailla mitä mun koulunk- ok no ni. Pakkaa sekasi ja sekasikiö pakkaa nys sitte. oma blogi pois - ja muu maa; eläkerahat.
aika hyvät pointsit taas välimerkkein käytöstä. tä. kyl mä osaan olla sit vittumaari ku unohtunut kuvakki tänään kaikki parhaat jutut esim mun uudet Vans kävelykenkulit laventelinväriset plikolauta

nii no tähän ny rupee kuvaa pistää. mutku mutku ja hikoillaa huomennakii eiks juuuuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti