anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

27.5.15

everything tends to work out. who would lift a cat's tail if not the cat himself?

Joskus kun vaikka näkee vaunut, niin teen mielessäni lauseen, että onpa siinä pram tai jos on hipiä tai luonne tms ihonväri mielessä mikä mietityttää niin se on complexion. Siinä on kaksi päivän sanaa jo. Minusta englanninkieli on vain jotenkin enemmän luonnehtiva. Mutta helkuttiako minä tiedän englanninkielestä, kun omaakaan en osaa äidinkieltä.
Elän vähän kahdessa maailmassa. Toisaalta olisi kiva, jos tuulahdus olisi mereltä. Tai jos ei olisi ihan niin vihreää, mitä Suomessa... aistin tällaisia asioita. Kuulen paljonkin ohimennen, mutta joskus on parasta let go. Joskus kuulee oman nimensä tuulessa eiku.
Uneksin öisin että mulla on joku hirveän ison purkka suussa, ja muovailen sitä vaikka miten.
Vähän kuin kuuma peruna, tiedättekös... tieteen kuvalehdessä oli joskus että kieli saatiin aikaan tanssista... toisaalta myös älykkyys oisi noussut naurusta tai siveellisyydestä tai muuta noista dokkareista. Kaikki on aina jostain muualta... vierasta, tiedättekö. Ihminen sopeutuu niin hyvin.
Mutta se siitä sitten, koska ihmiset on luomakunnan ainoa mysteeri joka on ratkaisemisen arvoinen...
tykkäisin kyllä enemmän jos olisi dataa enemmän millaisia on jokin henkilö tietyn painoisena, niin voisi vertailla. Mutta eipä sitä dataa ole oikein. Pitää osata kysyä oikeat kysymykset. Jokainen on kuitenkin yksilö. Mutta kuka tässä taas puhuu. Kaikki on lainattua. Oman elämän käsikirjoituksen tekee vain itse. Ja ja.. olet keskiarvo niistä ihmisistä joiden kanssa vietät eniten aikaa.
Koululaiset heilutteli meille tänään meidän autolle, ilmeisesti iloisia että koulut loppuu vaihteeksi.
Aika kulkee kylläkin vääjämättömällä nopeudella. Ei tarvitse kuin henkäistä ja luontoäiti menee jo kohta lepotilaan eli syksy ja kynät ja penaalit on tarjouksessa sun muut reput.
No mutta ei suunnitelmia juhannukseksi.
Otinkohan mä aamulla... varmaan otin antibiootin... eli kohta täytys taas ottaa 8 tunnin välein ja sitten se loppuu jo melko deterministisesti. Jep, olen humanisti ja deterministi. En usko vapaaseen tahtoon. Ei sillä etteikö se olisi otettu multa jo poiskin. Kaikella on tapana järjestyä. All was well.
muutos. tulla erilaiseksi
change. kolikoita taskun pohjalla.
leverage. jalka oven välissä.

Tykkäisin kovasti opetella filologiaa. Mutta kai teen sitten siivojan hommia kunnes kuolen joku kerta veritulppaan tai häpeään kun on niin huono kunto siivoilla mitään.
Eli en edelleenkään tee mitään. Maailma on olevinaan totuus mutta se vain tuottaa harmaita hiuksia. eli se ei ole mukavaa. Kukaan ei tunne mua kirjoittelujen perusteella... ne ei ole olleet mun tilanteessa.
Sitä voi kulkea vierellä, mutta pahimpina aikoina sitä on vain yhdet jalanjäljet, koska jokin kantaa sua.
sorge mutta voi jösses tuli kysymys kirjekamuilusta ja täytyypi katsoa sitä asiaa läpi kokonaisvaltaisesti nytten taas. harkiten. eli... totuus on tuolla ulkona. ja se ei ole ystävällinen.
niin muuten voisi ottaa ehkä masislääkkeen tänään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti