anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, huhtikuuta 26, 2015

Silloin kun lukee, niin ei kannata tuijottaa niin tarkkaan :D

Tein virkaten 82cm leveää vaaleanpunaista vauvanpeittoa 4 riviä tunnissa puolipylväillä, kun katselin Catfishiä. Mitenköhän monta tuntia vielä, ja riittääkö kaksi lankakerää. Saa jännäillä.

Hohhotihoijaa. Varsin tylsä päivä, josta nukuin suurimman osan ajasta. Sateinen ja kylmäkin vielä, mitä jos vappuna tulee vaikka salamoita? Kun ajattelen vappua, niin ajattelen vappupalloja ja hiusvärejä, peruukkeja ja serpentiiniä. Simalla ja munkeilla ei ole niin väliä. Niitä saa jo viikkoja ennen ja milloin tahansa vuodesta lähes.

Päässä ei oikeasti liiku kirjoitettavaa. Unissakin istutin laventelinsiemeniä ja tein tiskiä ja mitä lie. Aika usein pakkaan unissa ties mitä, mikä tarkoittaa suuria muutoksia unien merkitysten mukaan.

Mun kitujainen.com osoite pitäisi maksaa kuun lopulla taas vuodeksi eteenpäin... en tiedä mitä se tulee maksamaan. Voi olla että minulla ei ole rahaa kylläkään. Ja jos ei ole, niin keskeytyykö koko osoite, ja onko sillä väliä..?

hohhotihoijaa. Mietin tässä joko olen tullut normaaliksi, mutta kai se on vielä tukkoinen nenä sun muu flunssaoireilu. Ehkä mä huomenna menen kaupungille... tai sitten en... voisi päättää kohta sen.
Joopa joo... ajatuksissa on kyllä aina vaikka mitä. Odotan innolla kyllä sitä jos heinäkuussa tulee koira hoitoon, saadaan sille ruoat plus 200e ja olisko se täällä jonkin kuukauden vai mikä se aika nyt olikaan, asuu kuulemma itsekin Annalassa, joten lenkkipolut sille olisi tuttuja. En tiedä miksei se olisi hyvä idea, kun mulla on eläkkeellä ihan liikaa aikaa muutenkin niin yksi koira menisi siinä sivussa melko helposti. Jos ei tarvi herätä aina 7lt viemään lenkille sitä, jk. Kai mä toki vien niin usein kun tarvitsee. Kaipa tuo osaa kertoakin milloin on hätä, jos se on jokin vähän vanhempi neito. Minulla on siitä kuvakin kai koneella. cockerspanieli tai muu...

Kyllähän tämä tästä juu jotenkin sitten niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti