anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, huhtikuuta 27, 2015

Rotvallinreunoja pitkin kiipeileen...

Hyvää huomenta Amerikka... mun pitäisi siis syödä päivällistä jo, kun heräilette siellä toisella puolelle rapakkoa :PP

Iltapäiväväsy... kuunnellut koko päivän musiikkia. Tein leipää lohella, ja motsarellasalaattia. Silti olisi kiva tietää montako tikkiä se miehekkeen sormi tarvitsee, että koska se tulee syömään vai teenkö itselle pastan. Sitä kun ei oikein ruokita siellä vanhemmilla :P:P

ihan kiva tappaa aikaansa. Ei kai sitä ole tarkoitus saada mitään aikaiseksi (elämässä). Kai minulla on aina ollut "joku" kaveri tai muu, jonka kanssa riidellä tappaa aikaa. Ja jokin ihastuksen tapainenkin.
Eli kaikki on edelleen samoin :(

Mitäpäs tylsää tässä sitten taas. On se kiva kun on lukijoita. Tekee mieli urakoida enemmän blogin tähden/sen eteen.
Joskus inspiroidun, yleensä en. Kohta voisi joku päivä laittaa serpentiiniä ja ilmapalloja ...ostin pari siideriä ja kaljan tänään, mutta ei nyt huvita juoda kun menee liian hitaaksi, pitäisi seurassa juoda enemmänkin... ei siis määrällisesti tai no joo niin taas juu...

Mitäköhän persoonallisuusmuutoksia minussa sitten on ollut negatiivisia oireita. En kyllä käyttänyt laseja, juu, kuljin sumussa. Olin älykkökin.. ja normipainossa... en kelvannut... hupsu naiivi tytteli joka ei saanut edes vihata yhtä bändiä tässä maassa. Ja akne haittasi kovasti. Neitsyt, jota käsketään pistämään fleecen vetoketjua ylemmäs jotta olisin asiallisempi.... eihän nuilla mitään hajua ollut mun pelkuruudesta miehiä kohtaan. Tyyliin juoksin niitä kirjaimellisesti pakoon...

Jea jea mun elämän kohokohta, nuoruus, pilattiin juu. Onneksi oli elämän paras vuosi briteissä.. siitäkin jo kymmenen vuotta. Uh huh eek oh ui.
Enkä nyt uikuta mitään.tai ole töykeä jos en hymyile, koska se oli suuri saavutus, ettei mun suupielet sojota alaspäin :(( Missä lie maata laahaavat nyt suupielet, kun on elämässä niin pettymyksiä...

Mutta pienet ohjenuorat elämässä menettää merkitystään. Ihan sama vaikka istun kuusi tuntia koneella ja tee muuta kuin käy tupakalla ja syön vähän jotakin ja bloggaan... nopeaa virkkausta.
Kyllä se olisi kiva käydä sulkkista pelaamassa ja rullaluistella, mutta sitten kun jos kun joskus 20kg päästä jos nyt laihtuu ikinä. eli ei.... minulla on ilmeisesti "taipumusta lihomiseen"
juu sain b-lausunnon. Olen lihava silloin kun olen onneton. yhtä hyvin voi sanoa että minulla on taipumusta masennukseen, koska olen suomalainen tai no joo huono vertaus.
Koska äitini oli alkoholisti, niin kohtelisin lastani huonosti. Ainakin se otetaan pois, koska minulla on jokin mielenterveyden sairaus.... psykoosi on nyt vain sellainen juttu... että en mä nyt sentään hoe samaa asiaa 1,5 tuntia ja pissaile keskelle katua tms eksyskele... kävelin kyllä Ylöjärvi-Tampere silloin useaan otteeseen mutta pyöräilin myös, kävin mäkkärissä ja metsossa pääkirjastossa.
Jalat melkein jäätyi lenkkareihin ja irc joku sanoi jotain ripakintuista mulle jotain ja helsinkiläinen kun ei tiennyt mikä on metso, niin sanoi skitsofreeniseksi... että loukkaannuin noista puheista aika paljon ja silleen... on se aika ihme jos olen nyt kävelevä loukkaus... kaikkia kohtaan näköjään ?

siispä syvällistä juttua tuli taas mikäli kukaan huomaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti