anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

17.4.15

näin selvän pään pidän jopa vaikutuksen alaisena

Johan on maailmankirjat sekaisin. Kun en saa kohta mitään tukia. Kaikki on niin kiinni minua hoitavista tahoista. Kelaan olen nyt ainakin tehnyt suunnitelmat. Minulla tulee olemaan avopuoliso ensi kuusta lähtien. Ja tehkööt päätöksensä, sain minä lausuntoja tai en. Ei ne voi vain lakkauttaa jotain, kun kerran olen niin terminaalisti sairas päästäni (negatiivia oireita lähinnä, ei niitä mitä on helppo lääkkeillä poistaa). Todellakin kiinnostaa, mitä siinä b-lausunnossa jonka olen maksanut jo, mutta ei ole postitettu minulle, oikein on. Kukaan ei ehkä halua lukea niitä kliinisiä juttuja, mitä psykologit keksii omasta päästään (esim. minun "autistinen logiikka" sun muuta huijausyritystä rasti ruutuun -kokeessa) ja masentuvat itsekin niistä...
En minä jaksa tätä. Ruvetaan harventamaan kotikuntoutuksen käyntejäkin. Ja lääkäri näkee muka korttitaloja.
Jatkuisi nyt vain niin kuin ennenkin noi. Typerää kaikki muutokset ja että täytyy hakea niitä.
Lääkket on sentään ensi vuodelle myönnetty... onpas kumma että se tilaus jatkuu, kun muuten on niin vaikea minulle antaa eläkkeet ym. asumistukea.

Kunpa kenenkään ei tarvisi koskaan käydä kelan oma-asioinnissa tai kanta.fi sivuilla katselemassa omia diagnoosin hoitojaan.
Mutta jotkut ei toki pysty jos ei ole pankkitunnuksia mutta njoo, sekin on aika harvinaista ettei jo ole niitä...

Vittu mulla olisi muutakin kirjoittamista! Kun tätä stanan byrokratian kanssa taistelua.
En olekaan kiroillut blogissa vähään aikaan... enkä nytkään aloita.
No mutta ei teidän varmaan tarvitse tietää perjantai-illastani? Muutan sitten kaverin luo väliaikaisesti, jos rahahanat tyrehtyy.... en tiedä. Eihän minulla enää ole mitään... tavaraa on kyllä kertynyt, mutta ehkä sen voisi kärrätä kaatopaikalle kaiken paskan. Joka ainut silitysrauta ja ilmanraikastimesta lähtien tekometallikoruihin teippeihin ja astioihin sun muihin trampoliiniin ja kahvakuulaan... no vittu täytyy pitää sitten joku pihakirppis saatana.,

ää kaikki on niin.
Mieluummin kuolisi vaikka syöpään tässä maassa. Mutta olen jo 1%...
vaikka Suomessa taitaakin olla isompi prosentti näitä diagnoosin saaneita.
Olen huono kertomaan omista tunteistani ja yhtä huono kertomaan oireistani ja huomaamaan jotain sellaista vitun satua.

Ei ja ei ja ei.
Saan ihmissuhteesta vähän turvaa, mutta sitten tuo virallinen tukiverkko alkaa pätemään jotakin kateuksissaan mustasukkaisuuksissaan
emt.
Eipä minulla asiallista sanottavaa ole tässä.
Ensi kuun lopulla päättyy kaikki tuet tai varmaan jo aiemminkin. Päätöksiä ei ole ja hakuajat on ummessa ja en tiedä mitä toimitetaan kohta jonnekin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti