anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

23.4.15

kettu kun v*tuttaa

Jos mun pitää huomenaamulla käydä itse hakemassa joku B-lausunto kansliasta Tipotieltä, niin mä sanon vaan että tööt. Olen kipeä ja haluan sairastaa rauhassa.
Ne soitti Luovilta just, ja että sekin tarvittaisiin liitteeksi. Pitäiskö mun mennä sen kanssa Kelaankin, jos ne ei ole toimittanut sitä sinne ja eläke katkeaa? Tai jos siinä on jotain sellaista, miksi minun pitäisi maksaa kelaan takaisin jotain..? Eihän minulla herranjumala ole mitään rahoja. Velkaa vain kertyy tässä kun koittaa elääkin. Maksan aina velkani, kuten Lannisterit sanoo Valtaistuinpelissä. A Lannister always pays his debt. Toisaalta ne on Westerosin hallitsijoita. Tekisi mieli katsoa sitä kun tilasin ilmaisen kuukauden HBO:ta ja siinä ajassa pitäisi ehtiä katsoa 4 ja 5:nnettäkin tuotantokautta, mikä on uusia jaksoja.
Mutta joo, aika heppoinen aiheen vaihto.
Kävin tänään terveysasemalla. Lähinnä huolet oli siis turhia psoriasiksestakin... ne oli enemmän liuskoittuneen näköisiä kynsiä... mun paksuuntuneet varpaankynnet voi olla jotakin sienen jälkeistä vaivaa, mutta nalox ei ole kyllä auttanut niihin, että ei kai ne sitten koskaan parane söpöiksi normaaleiksi varpaiksi. Ei muuten, jos haluaa kesällä näyttää kesäkengissä varpaitaan.
Onhan tässä huolenaihetta, juu.

Söin tänään paketin suklaadonitseja, simaa ja jogurtin eli päälle tuhat kaloria ainakin... päivällistä jos olisi jotakin mitä jaksaisi syödä niin olisi kiva. Paino on pysynyt alle 120:n, ihan muutamalla kilolla kyllä... siitäkin paniikkia, stressiä, jos se rajapyykki ylittyisi.
Ei ole varmaan pelkoa... vapustakin tulee selvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti