anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

25.4.15

Katsokaa nyt itsekin! Koko kirjoitus on pilalla!

Mitähän mielenvirtaa sitä tänään? Massu on täysi paikallisesta speciaali pitsasta, missä oli salamia, kinkkua, ananasta ja sitä salaattijuustoa mitä se on kreikkalaista, millä nimellä se taas menekään. Suli kivasti suussa. Kokonainen pitsa. Ja söin vielä tänään nuudeleita, jogurtin sekä geisha levyn ja pari pientä milkyway patukkaa... eiköhän päivän kalorit ole siinä jo.
Koiruus tuli taas ihastuttamaan minua tänne... olin muuten yksin koko päivän, mutta poikaystävä tuli ruokkimaan minut rankan päivän päättekseen...
Alan varmaan jo parantua flunssasta, kun niin harvoin enää räkäilen, mutta jos maanantaiksi toipuisi niin olisi ihan jees.
Olisi toki maailmassa asioita, joihin voisi kohdistaa kirjoituksessakin huomiotaan. Esim. miksi aina jäähdän koneelle pelailemaan tuntikausiksi pelejä, jotka ei kuitenkaan etene, jos kerran tuntuu tyhmältä käydä lenkillä, kun ei kuitenkaan pääse minnekään. Voisin kävellä mieluummin palveluiden äärelle. Toki sitä voisi kävellä vaikka mäkkäriin, ne ei ole koskaan kaukana. Jos miettii sillä tapaa, mikä nyt olisi koettava ehdottomasti samanlaiset sapuskat koko maailmasta.... köhöm. Kävelin niin paljon enemmän vaihto-oppilasvuonna, ja eksyin minä kyllä kerran mäkkäriinkin, mutta muuten en ole uskaltanut kfc:tä kokeilla, subi kylläkin silloin joskus 10v sitten kana teriyakia. Mutta miksi ketään kiinnostaa... olisi kuvakin kaukaisesta mäkkärin logosta... no joo ei nyt kyllä täytyy luopua tästä mäkkärin mainostamisesta, kun niillä menee muutenkin niin huonosti. Amerikoissa on jouduttu sulkemaan satoja hampparikoju pisteitä.
 No mutta pisteistä tulee mieleen, etten saanut äidinkielenkokeessa yhtään pistettä. Äidinkielestä tulee taas mieleen, miten olen muka kirjoittanut hyvin, mutta että en usko sitä asiaa muutenkaan, kun ei ne minusta välittäneet silloin kun piti tehdä itsari ja olin pari päivää myrkytystilassa jne... se on varmaan vaurioittanut mun aivoja... ehkä siksi en ole enää niin älykäskään. Olin ihan varma, että saisi narrin pois mutta ei ne anna mulle sellaisia lääkkeitä tarpeeksi, sanoi lääkkeiden kirjoittaja. Toisaalta pari päivää poissa tästä maailmasta kokonaan on ihan kokeilun arvoinen juttu. En mä muista että mua olisi jotenkin ollut silloin olemassa. Ei unia tai mitään. Ehkä kuoleman jälkeen on vain tyhjyyttä... mikä ei ole parempaa tai huonompaa, vaan se on tyhjyyttä, kuten game of thronesissa sanoi Arya Stark. Sitäkin on kuulemma pilkattu netissä sitä näyttelijää. Mutta kehen ei kohdistuisi tällainen kehon häpeällistäminen suun muu haukkuminen vaikka olisit perus normi... hmm... vaikka ei fitness tyypit olekaan normeja, mutta haukutaan vähän kaikkia siis ihan perusteetta. En mä mainosta, että on kivaa kun on vähän luun päällä jotain. Ilman masennuslääkkeitähän mä en pystyisi ees peilistä katsomaan itseäni varmaan... mutta en haukukaan kaikkia rumiksi ja mun ei tarvi katsoa peiliin...
Tai siis luulin, että oisin hyvä ihminen, mutta suusta pääsee aina leijonankarjaisuja vaikka päässäni kuullostan kissan maukumiselta. Ja kuulostan hennoltakin kyllä tilanteesta riippuen jos olen muilla aaltopituuksilla. Eipä löydy kovin vahvaa kättäkään minulta. Niin kovin riipaisevaa ja romanttista hättöä on jotenkin tilalla, tai jokin kiltiksi kasvatus naisena mene ja tiedä.
Kuulin tässä pottereistakin taas uuden teorian, miksi Dursleyt oli Harrylle niin kamalia, koska osa Voldemortin sielua oli harryssa ja dursleyt altistui sille 10 vuotta... mutta ne on jästejä silti, ja ei se nyt harryn vika voinut olla... se oli enemmän kuin lammas teurastamolle vietiin Dumbledoorinkin puolesta. No jaa mutta eipäs nyt ruveta legendaa arvuuttelemaan. Eka äänikirja pottereista oli paras, kun se lausui ne nimet häri ja dumblidoor jne. hägrid. Eipä tuon väliä miten lausuu suomennettua paskaa..... 4 kirja Liekehtivä pikari on ainoa, mitä en vieläkään ole lukenut enkuksi niistä huoh.
Mulla on huono kirjoitusasento! Vaikka olenkin tässä lähellä selkämystä. Ai niin mutta tuolihan on alhaalla, juu.... voisi nostaa sen. Mutta mistäpä sitä mielenvirtaa taas riittäisi. öö
En ole mitenkään edes tauottanut tätä tekstiä, eli sitä on hirmuisen vaikea ehkä lukea.... voisi ottaa pienet otsakkeet käyttöön... "Tässä höpisen maailmanluokan ravintolaketjuista", "nyt tuli mieleeni nostalginen lapsuus fantasian äärellä"....
hyviä otsikointeja. Eli alkuun voisi pistää... "paikalliset grillit ravintoketjun päästä".. eiku
Onhan tuossa toki parhaat pitsat Tampereella. Vaikka ne muut niin mainostaisikin. Ja se on aina auki paitsi juhannuksena. Sinänsä aika hyvin omistautunutta omistajakuntaa.
Ergh plöh. Mulla on varmaan tulossa taas viisaudenhammas. Niitä tuli melkein joka vuosi jossain vaiheessa... toivottavasti ei nyt tulisi lisää jos ne ei vaiks mahdu.
Eli toisin sanoen tungin sormen hampaankoloon, ja kylläpäs muuten kuolaan liialtikin vaikka lääkkeiden pitäisi kuivattaa suuta. Mun hampaat on varmaan hyvät koska kuolaan, koska kuola toisaalta vaalentaa hampaita omasta takaa. Eli liikaa tietoa taas, mutta en osaa perusteella tätä väitettäni sen paremmin. No johan on vaude.
Tuossa olisi levy fazerin maitosuklaata sitä vaaleaa, mutta ei huvita. Olisin toki tietty mieluummin auringonvalo dieetillä, että en söisi mitään... mutta kai se on nyt joskus pakko ähköpuhku pistää itselle. Osaa oikein arvioida sitten hyvyyttä tai huonoutta, kun se on kuitenkin tyhjyys mihin kuulun mullan alle kohta jos en pistä suuta kuriin mässyttämästä aina kaikkea.
On se niin jännä mielentuotos tämä teksti. Koko päivän olen pelannut ffsng.com peliä, missä on oikeita käyttäjiä ja ne käyttää virtuaalirahaa omistaakseen kavereita/lemmikkejään.

Mulle tuotiin just sinivuokkoja. Kauheaa kasvien murhaamista. En mä nyt jaksa ottaa instagramiin kuvaa jostain muutamasta luontokappaleesta, mitkä oisi hyvin voinut jäädä Suomen kesäiseen luontoon! Eiku keväiseen. Niin no tai no joo...
Eipä minulla sitten taaskaan ollut asianvertaa.
Miksikö kirjoittaisin englanniksi sitten. Olisi kuitenkin parempi sanavarasto ees. Jotain kirjoitettavaakin varmaan ja positiivisempi suhtautuminen omaan tekstiinkin tai muuta?

doggy vaatii huomiota. isolla kuonollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti