anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

13.4.15

just a few books I'm reading
Tässä "ihan vain muutamia" kirjoja, mitkä minulla on kesken lukeminen. Aloitin Labyrintin tänään.
Voisi aloittaa Valtaistuinpeli ja Musta torni ykköset kanssa, mutta en halua taas jättää jotakin kesken sillä välin. Tästä puuttuu muuten se Kingin Herääminen kirja. Ostin uudet kirjat kirjakerhosta ja cdon:ista kirjoja. Varmaankin enemmän mihin olisi varaa.
Parvekkeella on kiva lukea, ja tuossa sohvalla kun on lamppukin lukuvaloksi. Sitten minulla on kauheita opuksia kirjoiksi, mitä pitäisi myös lukea esim. Auelin uusin kirja ja jokin Varjojen kaupungit... Niitä ei voi oikein postittaa jollekulle muulle yhden krediitin takia.
Siispä jos saan luettua niin voisi ehkä tehdä bookcrossingia, mutta onhan osa kirjoista bookmooch:sistakin, eli sinnekin voisi taas joskus jotain kun on varaa lähettää emt.
Niin miljoona pientä juttua mitkä ravaa päässä, kun otan nokoset tai muuten pysähdyn miettimään mitä pitäisi siivota tai muuten postittaa tai ottaa käyttöön tai sellaista. Ei ne olisi kuin nopeita juttuja, vaikka suuveden käyttäminen mitä ostin uuden, tai muutama roska pois tai yksi transponderin vieminen postiin, mutta ei nyt oikein viitsi mitään.
Mun brittijuhlista nyt ei tullut mitään, mutta ainakin se mieheke on jossakin poissa muutaman päivän eli olen "kevätleski" vähän aikaa anopin mukaan ilmeisesti, mutta siis piti tehdä kaikkea millä en viitsi ärsyttää häntä. Kauhuleffojakaan toisaalta viitsi yksin katsoa. Eli ei jää paljon mitään, missä pitäisi huomioida toinen. Ollaan muutenkin omissa oloissa suurimman osan aikaa, joten ei kai tuo mitään muuta, vaikka olisi poissa. Arvostan kyllä sitä yksinoloa, kun latailen akkuja ym välillä.

sorry for not writing in English but you see I have lots to read in both languages and right now

Yeah and happy library week!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti