anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

16.4.15

helppo tai ei

Laskin leikkiä, että laihtuisin ainakin sata kiloa... jos muuttuisin sokeaksi. Sittenhän en näkisi ruokaa. Tein tuossa äsken juustosämpylän väliin eilistä vai toissapäiväistä kalkkunapaistia, mutta en millään jaksanut syödä toista... puolet vain.
Tuli valitusta kielitaitoisuudestani. Suurin osa lukijoista on toki Suomessa, mutta toiseksi suurin osa on Amerikasta, joten niillekin sitten informaatiota, kun tuota noin niin...
Aloitin tänään sellaisen kivan urheilun samalla kun istun, niin viiden kilon painolla nostan pohkeilla ylös alas reisiä... istuma-asennossa tehtäviä pohkeen harjoituksia jotain en mä tiedä (emt=en mä tiedä)
mutta kuitenkin tein aluksi vähän alle tunnin ja tuli pohkeet kipeäksi. Ilmeisesti tein oikein, mutta nyt tulee sisäreidet jo kipeiksi o_O Ei ole enää siis kipeät pohkeet. En tiedä miten paljon tämä vaikuttaa mihinkään, mutta jokin kalorilaskuri sanoi että minun painoisella lähtisi tunnissa 400 kcal. Jos istuisin siis 16 tuntia päivässä ja harjoittaisin pohkeita, niin laihtuisin kilon päivässä.
Ja pöh. Olisin ainakin ajan hermolla, jos istuisi koneella. Olisin suorastaan vapaa. Jotenkin yhdistän mielessäni vapauteen tämän datailun.
Koiruus on parhaillaan tulossa tänne.
Ostin sitä uutta domestos vessanpytyn puhdistusainetta, mikä valkaisee ym desinfioi, ja se oli tosi hyvä aine tuonne veskiin. Kaikkea muutakin turhaa ostin esim. sitruuna oliiviöljyä, ketsuppia, valkopippuria, s-ryhmän halpiscolaa, ja kiivi-lime mehua. Olen juonut jo monta purkkia mandariinimehua, niin kiva välillä vaihdella... Muutenkin meni taas tupakkiin sun muuhun turhaan yhteen kaljaan ja karpalon väriseen pieneen lankakerään... taisin ostaa myös savulohivoileivän, ja halpis hasselpähkinä suklaalevyn, josta on syöty muutama rivi.
Eli ruoka kallis Suomessa, no joo kyllä!?
Eilen ostin juustosämpylöitä ja pari pussia sipsejä, dorritoseja (samoja mitä söin lähtöiltana briteissä viimeksi Lontoon reissulla) ja uutuuksia tomato salsa jotakin estrella emt. Kävin parantamassa apteekissa päänsärkyä. Eilen oli vähän kuin lauantai koska jotain muokkailin (miksasin?) yhden kaverin biisejä. Käytiin elokuvissa, jonka jälkeen sattui olemaan avoin lava jutska joka on kerran kuussa, niin Artturissa, ja se esiintyi taas omilla biiseillä ja minä kuvasin muutaman biisin siitä (yleisö pyysi lisää musaa, joten kiva mulle.)
Sain ne biisit sitten muokattua ja pistin pystyyn mikseri.net projektin hänelle. Olen lupautunut jo "manageriksi" joten miksipä sitä sitten ei.... ei siitä kyllä palkkaa saa mitään. Omaksi huvikseen artistia piffaan ja avitan.
Tilasin kevennystä ja olen koittanut ottaa pari kapselia lounaan kanssa tai muuta. Kaiketi siinä jotakin kofeiinia on. Ei kai se muuten mitenkään vaikuta "termogeeniksi" kutsuttua, tai muuta. Ehkä mulla on nyt lämmin, mutta olen muutenkin lämminverinen.
Elikkäs koiruus tulee pian tänne ja pääsen rapsutusvuoroon. Varmaan pystyisi edes keskittymään, kun se on. Mutta huomenaamuna aikainen herätys ehkä, jos miettii mitä meidän pitäisi äkkiä käydä tuolla kaupungilla asioilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti