anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, huhtikuuta 01, 2015

geeky and crazy

Olipahan huono pila. Aprillipilaa tuo siis vauva+naimisiin meno...
Eiköhän sen voi jo kertoa, tai täytyy jo itse juoda kuravettä ja sillisalaattia ruveta maustamaan...
Koiruus on täällä. Minua on suukoteltu tänään enemmän kuin muina kuukausina yhteensä.
Kokeilin soitella Tampereen puhelimelle, miten saa tänne taloyhtiöön modeemin toimimaan, ja tuo mun telewell modeemitsuunin pitäisi muka toimia. En kyllä jaksa sen enempää siihen pereytyä, koska se on vain joku perusnetti... kai sitä mieluummin tästä 4G:stä maksaa.
Ihmeen nopeasti meni päivä. Otin torkkuja aamulla pari tuntia kuten eilenkin ja eilen vielä päivällä 90 min torkut. Mitä sitä muuta keksisi. Mulla toimi joskus nopea laihdutus kymmenen kiloa niin että en tehnyt muuta kun nukuin. Eipähän tule syötyä ja niin pois päin.
Se timanttisormuskin oli muuten feikki. Korusormus. Siitä yhdestä kolmiosaisesta lähti irti keskusta... eli uutta en hankkinut aprillipäivää varten. Googletettu oli se ultraäänikuva.

Mitähän sitä puuhaisi. Piti tehdä pääsiäis siivokin. En minä tiedä, siis pelailen. Ei ole unelmia, tai intohimoa juuri mihinkään. Projekteja on kiva aloittaa, mutta siihen ne sitten vähän jääkin.
Piti muuten postittaa noi walking dead kortit. Sain ne myytyä... ja pari transponderia pitäisi viipymättä viedä postilaatikkoon deutschlandiin matkaaviksi. Postitutkimukseen osallistun... sain siitäkin nimittäin lahjaksi jo qensio pisteillä pinsetit.
Mitähän jännää. Pitäisi kai kirjoittaa sitä kirjettäkin ja pistää menemään Hollantiin ja johonkin toiseenkin maahan hmmm....
Kyllähän tässä palautuu mieleen. Unohdin koko Kiipula koulu jutun. Siihenkin on varmaan se hakuaika kohtapian. Päivät nyt menee vähän siivellä.
Rakennan vain suojamuuria tähän pöydälle. Kaikki keskeneräiset jutut on päätyneet tähän.

En nyt jaksaisi istua tässä kauaa... vyö puristaa. Tässä ei ole edes enempää reikiä joihin laittaa vyön päätä.
Ei sillä että paino olisi liikkunut alaspäin. Koko ajan tuntuu että olisin täynnä tai että on huono olo... vaikka sitä muka söisi vähän tai paljon tai muuta en osaa selittää sitä...
Kai sitä sitten on syönyt paljo jos kerran on ihan täysi olo. Riippuu mitä on syönyt. Weetabix aamulla riittää pitkäksikin aikaa.
Jos syö vain desin juotavaa jogorttia aamulla ja seuraavan kerran ruoka-avusta saatua mansikkapiirakkaa 11 jälkeen, niin sokeri oksettaa ja sokerit heittelee.
Mutta juuh, ehkä olen alkanut tiedostaa enemmän vointejani. Ei minusta lääkkeet edelleenkään tee mitään, mutta jos ne nyt vaikka sitten pitäisi minnuu tasaisena. Kun kerran olen niin myrskyisä ja kaikkea. Mikä toisaalta sitten käy mun persoonaa vastaan... hmm.

Lääkitty on yhtä kuin hullu. Nörttimäinen on sama kuin (netti)kiusattu.

Mutta mistä lähtien yksi plus yksi on kaksi, jos sovitaan että se olisi kolme. Eihän maailmankaikkeus noudata mitään matematiikan lakeja, ne on vain keksitty ihmisten mielenterveyden suojaksi... jos tiiätte.
Mutta me ollaan elossa koska me ei lähetetä ketään pois yhteiskunnasta, kuten tuossa walking deadissakin väitettiin. Ei olla neandertaaleja, nehän kuoli. Mitä sivitystä niilläkin sitten oli.
Tai sitten se oli jokin muu sarja en ole varma. Ihan Kajsa vaan.
Menee kai ihan nippelinväännöksi.
10 snt kahteen naulaan Rautiassa. Jossakin muussa maassa se olisi arvoltaan puolet päivän sapuskoista.
Syödään nauloja. Ollaan robotteja.
Robotiikka on siitä kivaa, että niille on jokin funktio. Funktionsa täyttäneinä ei niitä kaipaa kukaan paitsi varaosiksi. Tai no ihmisillä vähän sama juttu mutta tuskin mä kelpaan ruuminosiksi.
Tuskin kelpaisin tukiaikuiseksikaan lapselle, koska en ole muutenkaan "kunnon tyyppi". Kuten Aamulehti sen luonnehti otsikoissaan... enhän mä kelpaa mihinkään jotakin perusterveille annetaan mahiksia.
Nyt loppui tsäänssit, sanoin koiralle, kun ruoka loppui lautaselta.
Elikkäs ihan jees kun fundeeraa tätä maailmanmenoa. Perus kovaa ja korkealta tippumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti