anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

6.4.15

en arvosta enää "kädentaitoa"

Haistakaa vittu jokainen jolla on muka kädentaitoja. Avasin juuri silmäni uudestaan, ja kaikki työnne on pelkkää näpertelyä. En ole nähnytkään niin upeaa kudonta tai -virkkaustyötä, että olisin mitenkään kokenut olevani pelkkä räpeltäjä.
Jos teen muutamassa päivässä neljä metriä kaulaliinaa yli 10 sentin leveää tai virkkaan päivässä pari koria ja pipon, tai kokonaisen lapasen päivässä, niin en ole mikään "räpeltäjä".
Yhden pipon perusteella, koska en ole ennen tehnyt pipoa kunnollista koska ei ole ollut mitään sopivaa ohjetta tai muuta, niin ei voi sanoa ettenkö osaisi kädentaitoja.
Minulle sanoi psykologi, että minulla on palikkatestiä tehdessäni aivan ilmiömäisen hyvät taidot käsissä. En juuri nyt muista mitä se sanoi mutta samaa on sanonut silmälääkäri minun silmäpohjista, ja hammasspesialisti hampaista, että piti tarkistaa uudelleen, kun on niin hyvässä kunnossa tai muuten upeat.

Niin että edelleen haistakaa se vitun märkä perse jota ei ole pyyhitty, koska minua vittu ei kiinnosta teidän alentavat kommentit.
Tietäkää se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti