anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, maaliskuuta 23, 2015

kyllästyn vaikka en oikein kyllästy siltikään

Krediitit on perseestä. Minua alkaa pikkuhiljaa ärsyttää koko Listia. Vaikka lisäänkin sinne koko ajan kaikkea tavaraa huutokaupattavaksi enemmän kuin koskaan... olen saanut sieltä yhden ystävän Lontoosta, sekä tuttavan Saksasta, joka keräilee postimerkkejä...
Mutta joo... ei ole tarkoitus tehdä valituspostausta sivustosta, josta kellään ei ole mitään hajua.
Katselin eilen vähän X-men leffaa vaikka olenkin nähnyt ne kaikki, ja tänään luin yhtä sarjakuvaa mikä oli hääekstra Feeniksin ja Kykloopin häistä... jos ei oikein muistuttele itseään noista juonenkäänteistä ja hahmoista, niin eihän sitä muista kohta koko mutantti faktoja. Halle Berry oli se Storm muuten, nyt tuli mieleeni vasta. (en googlettanut edes. Oli myös Gothikassa.)
Storm oli lapsena mun lempi hahmo noissa. Sedällä oli niitä sarjiksia paljon. Tajusin yllättävän paljon silloin jo englantia. Mikä parempi tapa oppia.
Kehittelin neljännellä vihkoon omia kukkasankareita sun muita pahiksia... lollitusta sillekin muistolle...
Mitähän sitä tekisi taasen. Mille pyhittää seuraavat tunnit.
Eilisestä pyöräilystä laski paino ihan vähän... ainakin tuli kulutettua pitsan kalorit.
Tänään söin mämmiä aamupalaksi.
Mietin, että jos joku oikeasti kirjoittaisi tähän blogiin jotain vieraana, niin anonyymithän tykkäisi jos se olisi oikein pitkä "itse"ironinen kertomus miten surkea lihava tyhmä läski jne olenkaan... jotain ihan läppää. Kun anonyymit pitää omia kommenttejaan parempana kuin kaikki tekstini yhteensä.

Eihän tässä nyt muuta keksi. Se on niin helppo laittaa lappu asioiden päälle ja kategorisoida jutskia, varsinkin jos on jokin sarjakuva. Onhan siinä visuaalista näyttöä asiasta. hah.
Ehdottelen itselleni aina kaikkea, mutta en kuitenkaan sitten tee sitä... muistan kyllä että aamuisin voisi pestä hampaat, mutta silti menen vaikka uudestaan tupakille mieluummin.
Siellä on kylmä ja minä toivoin jo lämmintä kevättä.
Pääsisi parvekkeelle oleskelemaan ja nauttimaan kevätauringosta, mutta lumihanki tulikin uudelleen
Niin mutta kyllä tässä pitää jo tehdäkin jotakin. Otan hatkat nyt tuonne muualle pikkuruisiin muistetaviin jutskiin mitä netissä pitääkin aina muistaa peruuttaa ja varata ja kommentoida ynnä muuta lisättävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti