anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, maaliskuuta 08, 2015

kuvattomana mä kirjoitan

Muusia ja jauhelihakastiketta tulossa. Aamulla söin brekkieksi eldoradon suklaatahnaa tai no, minusta se on tahnaa mutta levitteeksi sitä kai haukutaan... eihän siinä muuten pähkinää olisi, mutta halvempi tuottaa.

Löysin yhden askin tupakkaa kirjahyllystä. Kaikkea sitä hukkaa tavaroitaan. Käydään tänään pullakahveilla ja rapsuttelemassa koiruutta kunnes huomenna taas tulee meille kylään.
Löysinkin sitten sen huuto.netin paikan missä tämä myyjä asui. Käytiin ihan väärässä paikassa eilen... en tiedä oliko sitten niin paljon muuta ajateltavaa, että vaikutin jotenkin tyhmältä siinnä

No mutta nyt on sohvalla sitten 1,9e ostettu puinen nojanpäällyste, että siihen voi vaikka lasinsa laskea tms. Olipa taas vaikea hankinta.
Pari jutskaa mulla on taas postitettavana listian ostajille/huutajille. Sitten jossain vaiheessa pitäisi saada valmiiksi tuo muistikirja, ja siihen 50 biisiä mitä kuuntelin lukiossa. Uupuu vielä monta, enkä saa päähäni mitä olen kuunnellut. Käsiala kyllä parani huimasti kun kirjoitteli pitkästä aikaa.

Olen nyt kokeillut tuota doven buzzadorina olemisesta ilmaiseksi saadusta pakkauksesta shampoita ja hoitoainetta yhtenä aamuna vasta. Kyllähän pitäisi tehdä oikein oma postaus siitä...
No kuiteskin. Ei mulla mitään isompaa asiaa ole silleen kertoa tässä. Iso asia toki olen minä eli pieni tyttö 117kg aamulla oli paino eilisen hirvisopan ja voileipien ja mantsikkakakun syöpöttelyn ja 4 boolilasin tyhjentämisen jälkeen.
Siinä sitten olikin koheesio tästä kirjoituksesta. tai no, olisihan mulla kuussa eri massa. Mutta nyt kuitenkin vaikutan täällä ja tällä painolla ja olen tietoinen että paino vaikuttaa ajatuksiini sun muuhun asioihin miten toimin. Sillä kun se on melkein kuin erillinen rasvankiertoelin (ihan vaan tieteen kuvalehdestä luin moisen sanahirviön....)

Elikkä on se kiva elää näin isona eikä mikään mallikeho. Sillä mulla on isot hartiat, lättäjalat, ja ei juuri kovin isoa lantiota eikä ne tissitkään mitkään O:t ole.
kuiteskin niin piti kirjoittamani että geenit jyllää ja elintapasairaudet ne on muillakin. Juuri jotakin luin että jos syö terveellisesti niin sillekin on oma syömähäiriö luokituksensa (en nyt muista mikä sana se oli).
Eli kaikki on potilaita ja mistä vain voi tehdä luokituksen. Jos on ihomatoja, niin sulla on akne, ja jos sulla on känsä, niin sulla on synkkä elämä. piste.
ja välimerkki....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti