anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, helmikuuta 19, 2015

vectone

Ärrältä niiden myynti on loppunut ja väitetään että ne toimi viime vuoden loppuun saakka, mutta kävin tarkastamassa ja mulla on 6€ saldoa vielä.
Mitä siis tein asialle? Tietty tilasin nokian halpispuhelin kolmella kympillä ja otan viimeisetkin sentit käyttöön... asiassa on kuitenkin miinukset ja plussat. Kannattaako, ja mitä jos, ja miksi haluan aina kaksi puhelinta käyttööni?!!
Tietty olisi kiva soittaa halvalla britteihin. En edes tunne sieltä kun yhden ihmisen jonka puhelinnumero periaatteessa on... mutta kun olen ihan britti fanaatikko, niin toki haluan puhua englantia niin paljon kuin vain voi...
ehkä.
Ei mun pääasiallinen kommunikointi toimi englannilla, mutta se täytyy ylläpitää kaikki. et sillee !
Noh, ei mun päätä taas pakottanut.
Keksin sillekin ajalle taas käyttöä, kun pähkäilin olisiko mulla puhelinta mutta ei ole kuin rikkinäinen 3520 tai vastaava.
Eli jee.
No mutta tein kreikkalaista nuudeli salaattia.
Eikä siitä sen enempää. Olisi voinut jättää vähemmän juustoa laittamatta, kun nyt jäi syötävää vielä lautaselle ja kun sitä paitsi söin vahingossa puikoilla.
Kyllä tämä älykkyys tästä vielä nousee. Kuulemma säädyllisyys kasvattaisi älyn määrää. Kai mä olinkin säädyllinen ekat... parikyt vuotta mutta sitten alkoi mennä huonommin niin sanotusti
Eikun heipat taas kunhan ehdin taas kirjoittaa muutaman rivin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti