anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, helmikuuta 08, 2015

Varmaan tylsää

Eniten tässä päivässä vituttaa se, että 3v vanha imuri päätti lopettaa toimintansa, mutta että s-ryhmä ei suonut mulle 300e luottoa, että olisi saanut uuden... meni ihan turhaan satanen uuteen imuriin, ja ostettiin vielä 15e pölypusseja vanhaan... ja että kaaduin Linnainmaan Prisman edessä! Se oli kyllä pehmeä pudotus... mutta jos meinaa vielä ruokaa saada loppukuusta ja maksaa lainalaatikkojen vuokraa huomenna, niin liekö pakko ottaa jotain pientä lainaa. Sain kyllä 90e puhelimesta ja sänkystä 60e mutta ei se oikein nyt riittänyt!

Kohta tehdään ehkä vielä jos jaksetaan, riisisuklaita... Mieheke ihastui sen verran tuorepastaan, että se tänäänkin söi sitä.
Pari lainalaatikkoa tuossa pitäisi vielä tyhjentää huomiseksi. Ihan niin kuin vittu jaksaisi. Kauheat hikikarpalot tippuili vaan tänään otsalla, kun loppusiivousta touhusi. Pistettiin vähän kloriittia mukaan pesuaineisiin lattialle ja pinnoille, ja meinaan lähti!
Olisi kai voinut enemmänkin tehdä vielä, mutta pari päivää olisi vielä käydä siellä ja sitten annan avaimet pois kaverille privaateissa tupareissa. Sitä ennen siis jos saisi järkkäiltyä tätä pientä pikkutavaran määrää järkevästi?

No mutta ei kai siinä. Stressasin itselleni aamusta päänsärynkin mitä heräsi.
Se on taas kohta suihkuun ja nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti