anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, helmikuuta 02, 2015

terveiset muuton lomasta

Syöty hernekeittoa ja banaani ja aamulla juotava jogurtti, leipää ja kaurapuuro. Reiden takamukset huutaa hoosiannaa. Sen verran on tuotu tänäänkin tavaraa entisestä paikasta.
Sain kirjahyllyn annettua tarvitsevalle.
Olen pakannut nyt monta lainalaatikkoa. Kun saisi niitä vielä tavaroitaan tänne asuntoon.
Tämä on just sellainen paikka, missä asuin ensimmäisistä 10 vuodesta ainakin sen ala-asteen ensimmäiset vuodet, eli varsin... oukhei. Jos meinaisi lasta kasvattaa, mutta sitä nyt ei kukaan pysty kuvittelemaan. Vaiks olenkin abortinvastainen mutta asiat erikseen.

pro life. Eliks tällä on vittumaista kirjoittaa. Istun kyllä loppupäivän, etten ala enää mitään nostelemaan ja koukkimaan. Paino oli 116 kiloa eli jotenkin johtuu joko paine-eroista 5krss vs tämä, tai sitten olen näin vähillä sapuskoilla onnistunut lihomaan muutaman kilon, toisaalta olihan se päiväpaino.... eli vaakakin on nyt jo täällä paikassa.

Kivaa kun on arki, vaikka tuntuu viikonlopulta. Ruoka-apua tarvisi hakea huomenna kun on diakoni paikalla... ei kai me työtön ja eläkkeellä oleva paljon sitä ruokaa... mutta että olisi mitä suuhun pistää ja polttoaineeseen rahat.
Vaikka saan kyllä takuuseen sänkyrahat takaisin. Onhan se kiva jos sieltä neljäkin sataa vaikka tulisi tilille. Sitten ei olisi niin tiukkaakaan. Siinä oli 45 cm mun puolella reunasta jokin ihme painauma. Väittivät että se on jotain pintajuttua mennyt väliin, mutta enhän mä olisi sellaista pystynyt korjaamaan mitenkään.
Mutta joo... katsoo nyt toriakin taas ja jos saisi myytyä aktiivisuus rannekkeen (en löytänyt mun ipod nanoa 6gen pinkki, mistään missä olisi pitänyt olla ja ostaja vaati radion joka siinä tod.näk. olisi jos muistaisin/löytäisin sen muuton alta).

Huh! Aina kannattaa alkaa selittää. Hirmu määrä ihmisiä oli katsonut mun googlen avulla kääntämää horoskooppia xD Luulisi että elämänopetus numero 1 kertoo jo kaiken.... olen täysi ykkönen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti