anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, helmikuuta 15, 2015

saatte suudella sammakkoa

Hahaa! Iskihän se tylsyys sitten näin sunnuntai iltana. Minua huvittaisi hankkia pari äänikirjaa liittyen eilen katsomaani leffaan Maze Runner. Ei hirmusti kyllä huvittaisi maksaa niistä. Trilogian osaset alkoi kiinnostaa. Mutta tuleehan ne laffana. Mitä suotta, kun voi niitäkin odottaa jne.
Olen yrittänyt netflixiäkin katsoa ja kutoa, mutta se on mitä on.
Huomenna pääsee taas piikitettäväksi ja voisin samalla kysyä tarvitseeko ihottumani antibioottista voidetta ynnä muuta tylsyyttäkin tylsempää.
Kirjoitin tänään yhden s.postin toisen puolesta yhteen kuntaan ympäristöasioista. Aloitin heti kirjoitusvirheellä... viitatusta tuli viitamamme. Voihan vehnänalkio! (ei liity tapaukseen)
Ajatuksissa ei juuri ole mitään tässä... uudet verhot on paikoillaan...
Keksisi jotain vitjaketta, niin olisi melko kiva. hulabaloobalai.
Kävely oli kiva tänään, mutta melko pieni lenkki kuitenkin. Kukahan minut on puhdistanut pahoista hengistä, kun menin vapaaehtoisesti...
lollitus... Pitäisi siirtää läppäri työpöydälle, mutta tässä on tätä muutakin sälää.
Mulla on rahaa 70e ja saan ens perjantaina satasen, ja maksuja pitäisi sitten hoidella.
Siirsin kaikki laskut mitä voin, maaliskuun alkuun, että pystyisi nyt maksella juttuja. Mutta rahat on humahtaneet taas vähän joka paikkaan. Milloin on pimahtanut imuri ja koska on mitäkin. Huomennakin lääkkeet maksaa tod.näk, 9 euroa, koska niitä pitäisi ostaa ehkä kolmin kappalein kaiken maailman purnukoita ja laatikoita, missä lie injektiot sun muut masislääkitykset.
Aamu alkaa aina tupakalla, sillä että pistää suuhun jotain sekä myös aamulääkkeen masennukseen. Kait se on aamulääke? Siirtynyt aamuun joka tapauksessa. Tuli vain mieleen nyt kun oikein mietin.
Olisin halunnut mennä katsomaan fifty shades of greyn, mutta se on kuulemma huono... eli samaa mitä kirjat, varsinainen viittaus seksiin alkaa sivulla 456 tai jotakin.
Ajatukset virtaa, mutta mikä on tilanne noin muuten...
ei muutu mikään milloinkaan, vuodet vierii aina vaan... ja sitten keksin vielä siihen lisää ja siitä tuli rakkausruno, mutta se oli 4 luokalla se.
Keksikääpä ite, sanohan.
Tylsyys muuttukoon taikasanoilla joksikin muuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti