anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, helmikuuta 24, 2015

Oudonlainen uni

Näin ihan erilaisen version mielisairaalan tapahtumista unessa. Karkasin ja siinä kuoli pari henkilöä ja olin itsekin litistyä nosturiin. Aggressioita tutkittiin näytelmässä joka pyöri ja läimäyteltiin keskeltä, piti päästä ovelle ja pimeässä istui tutkijoita... Sitä ei ollut tarkoitus muistaa, vaan pidettiin hereillä osa ajasta. Minun vierustoverini oli jostain saanut kaksi pehmolelua jotka mulla oli ollut syntymästä ja alkoi selittää jotain tarinaa, mutta toinen oli kuolattu joten halusin kuivapesun. Näin kauhean vaivan saada lääkärin puhelin ja lähettää tietoja kuten tekstarin hänelle itselleen mikä oli ainoa pyytöni siellä. Mutta se oli jotakin siansaksaa tai muuta mikä ei liittynyt asiaan. Joten anelin vielä joltain päällikön tapaiselta, ja sitten tuotiinkin jo "parannettua" pehmolelua mutta se oli kuin paikkopaidassa... Muoto kadonnut.
No sitten minua tultiinkin pelastamaan ja meno oli kuin Emmerdalessa.
Minulle soitettiin Apulannan musaa ja huusin hirveästi ja ääneni oli käheä, kun pelastivat minua, niin sanoi että niin luulin kuulleeni musiikkia, mutta väitin että oikeaa musiikkia ja sekin nainen totesi että Apulanta on pahaa.
Täytyi mennä takaovea ja autolle ja joku jäi roikkumaan ikkunasta. Lukko ei toiminut, työnsin pääni lähelle, ja mies tippui ja aiheutti kolarin/kuoli. 
Minusta tuntui koko ajan, että koska kehittelin päässäni tarinoita ja selviydyin eri lailla kuin normaali ihminen siitä pyörivästä huoneesta, että minulle annettaisiin diagnoosi.
Mutta hyvät yöt. Selitin tätä aluksi päässäni englanniksi. Uni taas... Täytyypi karistaa kuin lika olkapäältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti