widjetti

27.2.15

nyt on päässä vain laulunsanoja taas... säästöä sekin. öyh

Ostin eurolla söpön labbiskoira vihkon perhosilla, ja kirjoittelin tänään lyijykynällä menoja ja tuloja sinne. Säästäisin tästä hetkestä maaliskuun loppuun 313 euroa jos en ostaisi tupakkaa joka päivä.
Ja pienistä puroista tulee iso virta, joten vaikka kaikkien maksujen jälkeen jäisi ruokaan vaikka 250 euroa (tuskin, koska matkakulut ja alkoholi, ja sähkö jne kiinteitä kuluja..), niin tuskin saan muutamassa kuukaudessa säästettyä iPhone 6:sta varten.
Postikuluista täytyy alkaa säästää. Se on kyllä kiva harrastus. Soittelin eilen tulliinkin kun sain postikulujen hinnalla muutaman halloween teemaisen piparimuotin sinne, ja nyt en tiedä miten se sieltä pääsee mun luokse, mutta kai sen posti toimittaa eikä mun tarvitse maksella enää muuta... päätös on tehty.
Niinpä... tyhjästä on vaikea nyhjäistä... mulla on sen verran kertynyt kaikenmaailman luottoa, ja säästöt meni nopsaan. Parempi näin kuitenkin.
No mutta se tästä mun yrityksestä saada taloutta hallintaan.

Pitäisi vielä katsoa yksi makuunin leffa ennen iltaa. Huvittaa... not.

No comments:

Post a Comment

can't balme you

Thank merciful goddess there is no school tomorrow! My feet are killing me. Some idiot decided to wear a size too small ankle boots to schoo...