anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, helmikuuta 13, 2015

ilosanomaa ei niinkään sakramenttia jou

En ole nyt paljoa ottanut omakuvia, kun suupielestä leukaan on menossa salaman muotoinen ihottuma. Se vaatisi varmaan antibioottista voidetta, kuten säären ihottumakin aikoinaan.

Voisi tuossa maaliskuussa pitää sen superlahjakortin arvonnan lukijoiden kesken, mutta uutta ei tule jos ei useampi ala lukijaksi, nih.

Mutta hieno sormus mulle tuli tänään ups:llä kotiin asti.

Kävin leffaillassa kaverin luona. Sen koirakin oli melkein nätisti, kun sille vain vähän mainitsi asioista.
Katsottiin jokin uskonlahko elokuva... jos siinä nyt mitään piinaa tai kauhua oli.
Teki mieli ostaa itselle S. Kingin uusi kirja, mutta ostin miehekkeelle Uunon Elämäkerta kirjan. Mulla oli lahjakortti Suomalaiseen, olisi sen tietty voinut käyttää loom bandseihin, jos ne ei menisi rikki kun ne on feikkejä!

Paljon parempi iskiaksenikin nykyään, kun muuton ansiosta tuli puuhailtua liikuntana vaikka mitä touhua. Siivoilua. järkkäilyä, nostamista, kumartelua ym.

Väitti kotikuntoutus että olisin laihtunut. Mutta jos se on nähnyt mut kauheissa villapuseroissa ja nyt mulla oli toppi mistä näkyi kaikki makkarat, niin onhan se toki erilainen muotoakin jo...
En ole laihtunut... Pyörii lukemissa jossain.
Tänään tarjosi kaveri sydämenmuotoisia berliininmunkkeja, vaahtokarkkeja, jäätelöä, suffelia ja vaniljacolaa eli ei taida olla ihan miinuspäivä. En mä ennen lähtöä tosin syönyt kuin vähän mummonmuusia ja broileripyöryköitä ja äsken keitetyn munan. Eli tuskin se nyt haittaakaan taas tätä mitä nyt onkaan paino jojoilua (vaarallista).

Mutta nyt nauttimaan uusista pyöröpuikoista ja mistäs muusta... (On tämä bloginkin pito ihan kivaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti