anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

3.1.15

sanonnan tapaista

Palkkaan kohta haamukirjoittajan, kun ei tästä tule mitään.
Periaatteessa... katsellut netflixistä Supernaturalia, vietiin koiruus pois, hesessä ruoat.
Vähän jos naukkailisi taas. Ei auttaisi istua, kun iskias sattuu vasempaan reiden takuseen sitten, mutta sen siitä saa.
Virkkasin muutaman rivin ikuisuusprojektia kaulaliinaa. Loppuu lanka kohta siitä.
Öyh, olisipa jännempää kerrottavaa. Olen tilaillut kirjoja viime aikoina jujukerhosta, suomalaisesta kirjakerhosta, ja uudet kirjat kerhosta vahingossa melkein... muki ruokakirjaa, ja kinuskikissan kakkukirjaa lähinnä viimeksi.
Mulla on suomalaiseen kirjakauppaankin 40e lahjakortti, ettei tarvisi ostella ulkomailta kirjoja. Toisaalta tuleeko niitä luettua. Joku oli kommentoinut instassa, ettei mun kannata olla ylpeä mun kirjahyllystä, vaikka minusta se on kyllä kirjoja täynnä (??)
Mulla on Kuolemanportin 2.osakin kahdella eri kielellä xD kaikenmaailman Marvelin sarjakuvia, vähän ulkomailta vaihdossa tulleita Kingejä ja jo luettua kirjaa. Toisaalta voisi lukea autistinen lapsinero kirjaa tai aloittaa tuo Madeleinen katoamisesta kerrottu kirja.
No mutta se mun harrastuksista. Lähinnä keskittyy tähän virtuaalimaailmaan juttuni. Pokemoniakaan ole nyt pelannut aikoihin, vaikka olisi tilaisuus saada jokin keräilypokemoni haettua netin kautta jne.
No mutta tarvisi mennä pian otsatukalle ja tyvikasvulle tehdä jotakin. Tukka on taas tummunut.
Mutta heiii- ei tuu kauheata määrää tekstiä... kunhan rapsuttelen näppäinten reunoja ja muuta tavaksi tullutta turhautumista.

Niin ja ne haamukirjoittajat jos tarjoatte palveluitanne, niin maksan vaikka 5e/teksti, jos kirjoitatte parin sadan sanan tekstin ja otsikon. Voitte lähettää tekstejä mun s.postiin ja paypal yhteystietonne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti