anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, tammikuuta 30, 2015

neljän leffan leffapäivä

Kolme leffaa tänään katsonut ja neljäs menossa. Mindscape, The Quiet Ones, Lucy ja nyt Guardians of the Galaxy samalla kun siivoilen, pakkaan, ja pysyn hereillä.
Olin kaverin luona. Mun piti myydä yksi puhelin, mutta se alkoi tinkaa jotain niin ei sitten.
Maanantaina lähtee tuosta kirjahylly, niin se pitäisi tyhjentää ensin. Jos viedään jotain verhoja, sänkyä, telkkaria tai muuta huomenna, niin se on sitten... noooh, se on sitten eka yö siellä uudessa paikassa. Siellä on nyt jääkaappi ollut päällä torstaista ja pakastin... sähkösoppari alkaa kyllä ekasta päivästä mutta kai se menee taloyhtiön piikkiin. Mä jätin tänne sähköt päälle 28. päivään saakka, koska jos joku muuttaa tähän ensi kuun aikana, niin kai se oman sopparinsa tähän siirtää. Mutta vaikeeta. Kyllähän tähän taloon vuokralaisia löytyisi... vuokrankorotusta tulee varmaan neljäkymppiä, mutta on tämä silti edullinen huomioonottaen kalliit rempat.
Mutta joo, olen ihan selostustuulella.
Voisi ehkä siirtyä johkin muihin puuhiin.
Vitjake kun on postitettavia juttuja usaan jne, mutta rahat on vähissä niin pitäisi myydä jotakin. Tarjouksia siis tuli yksi tuosta puhelimesta, ja aktiivisuusrannekkeesta yksi lupasi 25e. Tori on jees, parempi kuin huutonetti.
Kuiteskin niin lopetellaan. Kiinnostaisi yksityiskohtia pistää, mutta antaapi tuon olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti