anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

14.1.15

Mahtava alku päivälle... not

Huppista. Olin ostanut 11kk sitten itseruskettavaa, ja nyt se on sitten vihreää mönjää, koska se kestää avaamisesta 10kk. Tuote oli fake bake (R) tanstoresta. Niillä ei ole sitä enää edes. Ja mulla on vihreä sääri nyt, mihin menin kokeilemaan sitä... toivottavasti ei irtoa koko jalka...
Sitä paitsi löin itseäni naamaan tuolla harjoittelu kuminauhalla. Punainen ylähuulesta nenän alta kuin viiksi.
Kommentoitiinkin instassa, että loppu päivä kannattaisi pysyä sängyssä.
Itse asiassa olin siellä jo varsin pitkään.
Niin että mitä tässä nyt tekemään, aasinsiltoja tekemään? Mä en pysty taipumaan enää edes jalkoja alle, kun menen selälle makuulle. Ihan mahdoton, kun iskiakseen sattuu jne.
Olen alkanut vähän sitten venyttelemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti