anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

6.1.15

Josse tulloo

Mun tisseistä tuntuu olevan edelleen täällä blogissa kaikista eniten haetuin kirjoituksista... vaikka se on ollut jo elokuussa 2014... no kuiteskin. Katsoin tänään Frozenin ensimmäistä kertaa. Olen katsonut Supernaturaliakin.
Toisaalta mun blogi on listattu vain "food" kategoriaan backlinkkauksien perusteella, vaikka sillöin tällöin kerron mitä olen syönyt...
Paino oli aamulla 114,2. Sitä lukemaa hokenut tässä itselleni tänään. Että oisko se lähtöpaino, vaikka painosta ollaan lähdetty jo paljon alempaakin.
Ei mulla mitään dieettiä ole, jos vain söisi vähemmän. Kaipa yöunet ja virkkaus jotakin kaloreita kuluttaa, en tiedä. Tunti päivässä enemmän ja,  muutama kilo painoa vuodessa vähemmän, unia.
Ei nyt onnistu tämä oikeinkirjoitus. En tiedä saako selvää.
Tulisi jo huominen eläke ja kaikkea. Lähtisi pois toi kahdenkymmenen asteen pakkanen.
Tiskasin tosiaan tänään uudella virkatulla "tiski" rätillä. Tuo valitti, että se ei ole tarpeeksi leveä, pituutta ei saa tehdä lisää ja että se ei ole oikean mallinen sitten yhtään. Toimi se silti, 7 veikasta virkkaamani jutska. On tosiaan se pyöröhuivikin työn alla. Mulla on kaupasta ostettu ihan saman mallinen, mutta vielä leveämpi... musta. Tuo on tuollainen lila. Voisi näyttää kivalta kaulassa.
Eksyin asiasta, mutta jos eksyisi muihin puuhiin. Mieheke on varmaan jossain hakemassa itselleen iltapalaksi pitsaa. Mä en syö tänään enää mitään. Vajaa 4l on vielä prisman tarjouksessa ollutta pepsi maxia. oujee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti