anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, tammikuuta 27, 2015

horoskooppia google translatella (y)

Aurinko Vaa'assa, Kuu Härkä
Otat elämän verkkaiseen tahtiin. Voit muodostaa mielipiteensä hitaasti ja reflectively ja voi tulla itsepäisiä näkemyksiä et hyväksyä. With tunnetta perinne ja ihailua koetuilla asioita ja ideoita, kunnioitat linjaa, syvä-pohjasävelisyys ja kiinteys. Sisäinen luonto on sovitteleva ja vaarantamatta, sinulle arvon tasapaino ja symmetria ennen kaikkea. Rakastunut valitset kumppanin huolellisesti ja suorittaa omia seurustelun suurella kärsivällisyydellä. Koet eräänlainen uudistaminen ja elävöittäminen olemaan lähellä luontoa.Avain seesteinen elämä piilee muokkaamalla itsepäisyys ja tallenteiden. Käytä järjestely syvä nautinto löytää kaikki, että elämä on tarjota, ei vain niille aikaa testata malleja.
alkuun
Nouseva Skorpioni Mars neljännen House
Tuolloin synnyt eläinradan merkki Skorpioni oli nouseva horisontissa. Sen hallitsija Mars sijaitsee neljännessä talossa.
Elämäsi on merkitty teidän viisas, salamyhkäinen, itsepäinen, fiksu, ja varattu sijoituspaikka. Pysyt arvoitus: näitä piirteitä, elämäsi tapahtumia voisi olla joko hyvin traaginen tai erittäin onnekas. Mihin luokkaan Scorpio sinä kuulut? On olemassa kahdenlaisia, erittäin emotionaalinen houkuttelemina nämä patologiset näkökohdat biologinen sukulaisuus, tai erittäin mystinen, koskee henkisyys.
Olet henkilö äärimmäisyyksien, hyvin herkkä ja haluavat liitetiedostona. On joitakin vetovoima okkultismin tai psyykkisiä ilmiöitä. Olet aktiivinen siinä mielessä, että siellä on psykologinen taistelu käynnissä sisälläsi välillä Positiiviset ja negatiiviset navat-alan vahvistamalla ja täytä tai hylkäämisestä ja repressoiva. Olet hyvin intensiivisiä tunteita ja pysyvät kiihkeästi kiinni henkilö rakastat. Vastaavasti kun et pidä jonkun olet hyvin vahvistettu, että tunne. Kuitenkin, on tilaa optimismia että lajista riippumatta Scorpio saatat sattuvat olemaan, on olemassa halu syvällä sisimpääsi psyykkisen palautuminen.
Jossain vaiheessa elämääsi, esiintymisen jälkeen merkittävä dramaattinen tapahtuma, joka vaikuttaa sinuun syvästi, tavoite ja koko ilmaus ego voi muuttaa kokonaan.Intensiteetti ja profundity intohimosi kuitenkin aina vakio. Sinulla on taipumus mennä varjoja ja salaa suunnitella toimintatapa otatte, haluttomia antaa muiden tietää tarkkaa luonnetta mielentilaan tai tunteita. Vuonna seksuaalinen asioihin olet täynnä intohimoa ja vahva kiinnitys.
Käyttää enemmän oman intohimoja; älä ole niin katkeria toisten. Käytä vahvaa tahtoa ja luonnetta suotuisa ja hyödyllisiä asioita.
Sinulla on vahva taipumus olla mukana lääketieteen, ehkä jopa leikkausta. Olet houkutelleet tutkimustoiminta yleisesti.
Tämä kanta osoittaa, että tavalla tai toisella elämäsi on pyrkiä sekä vakaa kotiin, kun voittaa erimielisyyksiä perheellesi.
Sinun on apt riidellä vanhempiesi ja saada perheen, jossa sanallinen, ja joskus jopa fyysistä väkivaltaa on tavallista esiintyminen.
Joka tapauksessa, sinun temperamentti tulee olemaan erittäin vallattomille.
Huomautus: Mars on teknisesti lähes lopussa talon 3 ja on siksi tulkittava talossa 4.
alkuun
Saturnus First House
Saturnus on ensimmäinen talo. Saturnuksen sijoitus täällä antaa sinulle konservatiivinen, joskus synkkä ja uhrautuvaa elämänkatsomus. Koska jokainen kosketus on erittäin tärkeää, sinulla on taipumus olla melko irrallaan ja jopa syrjässä, jotta voit olla varma, missä seisot. Voit olla itsetietoinen ja saattaa tuntua hankala ja siveellisesti toisten kanssa, jotka näyttävät ottaa asiat kevyemmin.Syvyys, jolla katsot itseäsi on ominaista tapaa suhtaudut muille.
Voit opetettiin hyvin varhaisella iällä olla omavaraisia, ja olit usein antaa enemmän vastuuta kuin tavallista ikäsi.
Sinun äly on vakio ja yleensä esteettömän hetkellisten tunteiden ja päähänpistoja. Logiikka on tärkeä rooli oman ajattelun prosesseja. Mahtipontisia järjestelmiä ja teorioita on vähän kiinnostaa sinua.
Kun hyväksyt oman rajoitukset ja kohtaamaan oman haasteita ja vastuuta päämäärä, voit menestyä missä tahansa kentässä voit päättää. Sinun terveytesi on yleensä hyvä, kunhan liikut tarpeeksi lievittää jännitystä.
alkuun
Kuu seitsemännessä parlamentissa
Kuu löytyi seitsemäs talossa milloin synnyt.
Jännittävää romanssi voi esiintyä jo varhaisessa elämänvaiheessa. Meidän täytyy varoittaa sinua kuitenkin, että ellei niitä muuteta entisestään tulkintoja, kumppani voi olla vaihteleva tunteet.
Olet myös yksi niistä, jotka koko suhde näyttäytyy hyvin erilaisia persoonallisuuden rooleja ja joka harvoin näkyy läheisyyttä hänen todellisen luonteen.
Huomautus: Kuu on teknisesti lähes lopussa talon 6 ja on siksi tulkittava talossa 7.
alkuun
Moon Opposition Nouseva
Kuu oppositio Nouseva osoittaa, että yrität tulla henkilökohtaisesti mukana kansan asiat tiedät. Alitajuisesti, tarvitset jonkun tarvitsevan sinua aina. Sinulla on laaja ystäväpiiri, jotka arvostavat sinua, koska antelias ja ystävällisesti disposition. Kuitenkin, sinun on vaikea muodostaa yksilön, kestäviä suhteita, koska et ole koskaan todella varma, että voit täyttää velvollisuuksia niiden edellyttämien.
Haluat olla rakastettu, ja olet jatkuvasti vatvoa tätä tosiasiaa. Vihaat yksin olemista, joten mitään ammatillista kiinnostusta olisi otettava henkilökohtainen kontakti yleisöön.
On tärkeää, että opit seisomaan yksin ja turvata oman itsenäisyyden. Voit edelleen siinä toivossa, että kaikki mitä halu jonakin päivänä toteutuu.
alkuun
Venus yhdeksäs House
Venus löytyi yhdeksäs talossa syntyessään. Mielesi näkyy hyvin joustava, lempeä, rauhaa rakastava ja tahdikas. Tämä kanta osoittaa, että salassa kykysi päästä valtion harmonian ja henkistä tasapainoa voi tulla käyttämällä korkeamman henkisiä voimia. Sinulla on syntynyt kauniisti hienostunut, taiteellinen mieli joka on hyvin hienovarainen arvioitiin kaikki jotka on tekemistä kulttuurin. Sinun disposition on ystävällinen, mukava, lempeä ja sympaattinen ja sinulla on luontainen kyky auttaa muita henkilöitä.
Tämä kanta antaa sinulle paljon sosiaalista kanssakäymistä kehitysvammaisia henkilöitä ja menestystä johdettuja.
Pelkkä vähäinen vammaisten vaikuttaa sinua henkisen pyrkimyksissä.Pahinta, mitä voi tapahtua olisi liian utelias, päättämätön luonne, joka ei koskaan näyttää olevan tyytyväinen. Olette kuitenkin sisällä sinulle mahdollisuuden välttää nämä psykologiset esteet.
Huomautus: Venus on teknisesti lähes lopussa talon 8 ja on siis tulkittava talossa 9.
alkuun
Aurinko kymmenennen parlamentissa
Aurinko oli kymmenes talossa syntyessään.Sun täällä lupaa kunnia, menestys, ja arvovaltaa aikuisiän. Julkisesti näytätte niin elintärkeä, ylpeä, voimakas henkilö. Yksilöllisyyttä on tarve näkyä julkisesti ja usein tyrkyttää energiansa muille. Olet tullut eloon tyydyttävä, fyysistä ja henkistä perinnöllisyys ja aiot hankkia suotuisa disposition monien henkilöiden vallan auttaa sinua nousuasi läpi elämän.
Sinun velat sisältävät liioiteltu ylpeys, ylimielisyys ja taipumus luottaa liikaa omia resursseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti